Αδερφός Χριστίνας Χειλά Φαμέλη: «Ήταν ένα τεράστιο σοκ αυτό που έγινε» - Συγκινημένος με την απώλεια του Νάτση

«Ήταν στενός φίλος της αδερφής μου»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Αδερφός Χριστίνας Χειλά Φαμέλη: «Ήταν ένα τεράστιο σοκ αυτό που έγινε» - Συγκινημένος με την απώλεια του Νάτση

Στην κάμερα του Happy Day μίλησε ο αδερφός της Χριστίνας Χειλά Φαμέλη, Κωνσταντίνος. Ο ίδιος μίλησε τόσο για την συμμετοχή της ίδιας στον Σασμό όσο και για την απώλεια του Πάνου Νάτση, ο οποίος διατηρούσε στενή φιλία μαζί της.

Οι δηλώσεις του αδερφού της Φαμέλη

«Καμαρώνω πολύ την αδερφή μου. Είναι πολύ καλή! Γνώριζα προσωπικά τον Πάνο Νάτση, ήταν στενός φίλος της αδερφής μου. Ήταν ένα τεράστιο σοκ αυτό που έγινε.

Έχω να τον δω καιρό, την τελευταία φορά ήμουν για φαγητό με την αδερφή μου και μιλούσαν στο τηλέφωνο. Ήταν ένας υπέροχος άνθρωπος, πολύ φωτεινός. Είναι τρομερό αυτό που έγινε» ανέφερε ο Κωνσταντίνος Χειλάς.

Αμηχανία για την Χριστίνα Χειλά Φαμέλη στον αέρα του The 2night

Η Χριστίνα Χειλά Φαμέλη βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου το βράδυ της Τρίτης (11/01) στο «The 2Night Show». Η γνωστή ηθοποιός που γνωρίσαμε ως Θεοδοσία στις «Άγριες Μέλισσες» και φέτος πρωταγωνιστεί στη σειρά «Σασμός», μίλησε μεταξύ άλλων για την προσωπική της ζωή και βρέθηκε σε αρκετή αμηχανία όταν ρωτήθηκε από τον παρουσιαστή για τον σύντροφό της.

Η γνωστή ηθοποιός είναι ζευγάρι, εδώ και αρκετό καιρό, με τον Θανάση Τότσικα, τον αδερφό του Αποστόλη Τότσικα.

«Έχεις δηλώσει εσύ πως είσαι τρελά ερωτευμένη, δεν φταίω τώρα εγώ. Βέβαια και το έχεις δηλώσει», ανέφερε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου για την προσωπική ζωή της ηθοποιού.

Με εκείνη να απαντάει εμφανώς αμήχανη: «Για να έχω δηλώσει ότι είμαι τρελά ερωτευμένη, πάει να πει πως είμαι. Μεγάλη μπουκιά φάε μεγάλη κουβέντα μη λες».