Πάνος Νάτσης: Σήμερα (2/2) το τελευταίο «αντίο» στον ηθοποιό

Η επιθυμία της οικογένειάς του

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Πάνος Νάτσης: Σήμερα (2/2) το τελευταίο «αντίο» στον ηθοποιό

Συγγενείς και φίλοι θα συγκεντρωθούν σήμερα, Τετάρτη 2 Φεβρουαρίου, προκειμένου να πουν το τελευταίο αντίο στον αγαπημένο ηθοποιό Πάνο Νάτση, ο οποίος έφυγε ξαφνικά από τη ζωή τα ξημερώματα του Σαββάτου (30/1) μετά από τροχαίο με τη μηχανή του.

Η εξόδιος ακολουθία θα πραγματοποιηθεί στο νεκροταφείο Σχιστού στις 15:00, ενώ επιθυμία της οικογένειας είναι να μην παραστούν δημοσιογράφοι στην κηδεία του ηθοποιού.

Ο θάνατος του Πάνου Νάτση ήταν ακαριαίος σύμφωνα με το πόρισμα του ιατροδικαστή. Πληροφορίες του Star ανέφεραν χθες (01.02) ότι η σορός του έφερε βαρύτατες κακώσεις κεφαλής και θώρακα, σπασμένο πόδι και είχε συρθεί στο έδαφος, καθώς η δεξιά πλευρά του σώματός του είχε εκδορές. Ο ιατροδικαστής εκτιμά επίσης ότι ο ηθοποιός πιθανόν φορούσε κράνος, αλλά είτε ήταν παλιό, είτε δεν ήταν δεμένο.

Η επιθυμία της οικογένειας του Πάνου Νάτση για την κηδεία του

«Σαν οικογένεια ηθοποιών είμαστε όλοι συγκλονισμένοι γιατί χάθηκε μια ελπίδα του θεάτρου. Αυτό το παιδί είχε τις προδιαγραφές για να γίνει ένας πολύ καλός πρωταγωνιστής, ένας σπουδαίος ηθοποιός και ξαφνικά πάνω στο πικ της καριέρας του χάθηκε... Θα είναι πρωταγωνιστής στο νέο σήριαλ του Καπουτζίδη»

«Η οικογένεια δεν θέλει ούτε κάμερες να έρθουν στο κοιμητήριο, ούτε στεφάνια και λουλούδια. Να πάνε τα λεφτά στην οργάνωση για τις κακοποιημένες γυναίκες. Εγώ μιλάω σαν εκπρόσωπος της οικογένειας, μου τα διοχετεύει η σύντροφός του η Διονυσία για να τα ανεβάζω στα social media».

Η κατάσταση που βρίσκεται ο οδηγός του φορτηγού μετά το θανατηφόρο τροχαίο

Η οικογένεια του οδηγού του φορτηγού παραμένει σοκαρισμένη με την υπόθεση που εμπλέκει τον άνδρα σε ένα θανατηφόρο τροχαίο, ενώ η αδερφή του μίλησε στο T-live για την κατάσταση στην οποία βρίσκεται ο οδηγούς του βαρέως οχήματος.

«Ο αδερφός μου είναι σοκαρισμένος και είπε ότι δεν θα ήθελε ποτέ να είναι στη θέση των ανθρώπων αυτών. Φανταστείτε ότι σταμάτησε επί τόπου το αμάξι και κατέβηκε κάτω, τον αντίκρισε και δεν υπάρχει χειρότερο πράγμα να βλέπεις άνθρωπο να ξεψυχάει μπροστά σου. Είναι πολύ δύσκολο. Θα ήθελε να βγει να πει συλλυπητήρια αλλά δε ξέρω πότε θα είναι σε θέση. Κλαίει συνέχεια, έχει φύγει από το σπίτι του και είναι σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση» είπε χαρακτηριστικά η αδερφή του.