Πέτρος Ίμβριος: Αποκαλύπτει τον λόγο που δεν πήγε στο Survivor - «Άδειασα...»

«Δελεαστικό ήταν μόνο...»

Αναστασία Χήρα
Youweekly Editor
Πέτρος Ίμβριος: Αποκαλύπτει τον λόγο που δεν πήγε στο Survivor - «Άδειασα...»

Καλεσμένος του Γρηγόρη Αρναούτογλου στο «The 2Night Show», βρέθηκε ο Πέτρος Ίμβριος, το βράδυ της Τετάρτης 2/2 και έδωσε μια αποκαλυπτική συνέντευξη. Ο αγαπημένος τραγουδιστής, λίγο καιρό μετά τον χαμό του πατέρα του, ανέφερε μεταξύ άλλων τον λόγο που η μητέρα του δεν τον άφησε να μάθει μπουζούκι, για την καριέρα του, για την οικογένειά του, ενώ αποκάλυψε, μάλιστα ότι δέχθηκε πρόταση για να πάει στο Survivor 5.

Οι δηλώσεις του Πέτρου Ίμβριου για το Survivor 5

«Δελεαστικό ήταν μόνο το θέμα των χρημάτων. Τα άλλα τώρα να πεινάσω, να εκτεθώ και να σε κρίνουν γιατί θα υπάρξει πάνω από το όνομά σου ένα περίεργο σύννεφο… Από την άλλη να κοιμάμαι επάνω σε σανίδια μετά από τόσα χρόνια που έχω κάνει τόσα πράγματα στη ζωή μου, νομίζω πως δεν το αξίζω. Όταν το έψαξα λίγο και είπα στις κόρες μου για την πρόταση, η μικρή μου γύρισε και μου είπε μπαμπά δεν μιλάς σοβαρά τώρα. Η άλλη άρχισε μετά, εσύ που έλεγες για τους άλλους που αφήνουν τα παιδιά τους και πάνε μακριά. Θα αφήσεις τώρα τα παιδιά σου; Άδειασα» είπε χαρακτηριστικά ο Πέτρος Ίμβριος και πρόσθεσε για τους συναδέλφους του που εκτέθηκαν:

«Ένιωσα άσχημα για κάποιους συναδέλφους. Το κακό είναι ότι και μετά από το παιχνίδι δεν το κατάλαβαν. Θα έβαζα ξανά τις εκπομπές να τις δω για να δω τι ήταν περίεργο; Με κάποιο μοντάζ και με κάποιες συρραφές μπορεί ένα πράγμα που μπορεί να μην είναι το πραγματικό και το αληθινό. Αλλά ο χαρακτήρας είναι χαρακτήρας».

Οι δηλώσεις του για την γυναίκα του και το video clip με τα πλάνα από τον γάμο του:

Οι δηλώσεις του Ίμβριου για Ηλιάδη και Survivor 5

Στην κάμερα της εκπομπής Open Weekend μίλησε το πρωί της Κυριακής (12/12) ο Πέτρος Ίμβριος. Ο γνωστός τραγουδιστής, που εμφανίζεται σε νυχτερινό κέντρο μαζί με την Αγγελική Ηλιάδη, αποκάλυψε πως έχει αποχωρήσει από την Φάρμα και πως σύντομα θα βρίσκεται στο πλευρό του, δηλαδή στη πίστα. Ταυτόχρονα, αναφέρθηκε και στην πρόταση που δέχτηκε για το Survivor 5.

«Η Ηλιάδη θα γυρίσει οσονούπω, μόλις την αφήσουν να φύγει».

Για το Survivor 5 είπε: «Μου έγινε πρόταση αλλά δεν το προχώρησα. Το σκέφτηκα και αποφάσισα πως δεν πρέπει να πάω. Δεν είναι του χαρακτήρα μου να πάω σε ένα ριάλιτι να ξεκατινιάζομαι. Οι παραγωγές ψάχνουν κάποιον που να έχει ενδιαφέρον και να βγαίνει και λίγο σούργελο. Τέτοιου είδους δεν μου πάνε.

Επίσης κατόπιν ωρίμου σκέψεως είδα ότι ο καλλιτέχνης πρέπει να είναι θελκτικός, να μοσχοβολάει, να είναι δηλαδή οι θαμώνες να τον βρίσκουν όμορφο, να μην τον βλέπουν ούτε να ξεκατινιάζεται, ούτε να αδυνατίζει και να είναι σαν σκιάχτρο ούτε άπλυτος. Είναι πολλά τα λεφτά αλλά έχω ξαναδεί και 100.000 και 200.000 μαζεμένα και δεν τα έχω και ανάγκη αυτή τη στιγμή» κατέληξε ο τραγουδιστής.