Σασμός: Θα επιστρέψει η Σεμίνα στην σειρά του ALPHA; Η απάντηση της Εριέττας Μανούρη

«Θα τη ψάξουν οι Αρχές, θα έρθουν σε επαφή και...»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Σασμός: Θα επιστρέψει η Σεμίνα στην σειρά του ALPHA; Η απάντηση της Εριέττας Μανούρη

Στην εκπομπή Happy Day μίλησε το πρωί της Τετάρτης 2/2 η Εριέττα Μανούρη που συμμετέχει στην επιτυχημένη σειρά του Alpha, «Σασμός». Η τηλεοπτική λοιπόν Σεμίνα αναφέρθηκε στις εξελίξεις του ρόλου της.

Η ίδια μετά τον θάνατο του Πετρή -δείτε εδώ ποιοι άλλοι ηθοποιοί πεθαίνουν- έφυγε από την Κρήτη, ωστόσο πρόκειται να επιστρέψει σύντομα και να αποκαταστήσει τα πράγματα.

Οι αποκαλύψεις της Εριέττας Μανούρη για τον Σασμό

«Κι εγώ τα ίδια νεύρα έχω με τη Σεμίνα. Δυστυχώς αυτό το κορίτσι δε μίλησε, αλλά πιστεύω –και από όσο ξέρω- θα μιλήσει και θα πει τι έγινε. Δε θα επικοινωνήσει από μακριά και θα επιστρέψει σε πολύ κομβικό σημείο της σειράς για να δώσει φως στα πράγματα. Θα τη ψάξουν οι Αρχές, θα έρθουν σε επαφή και έτσι θα επιστρέψει η Σεμίνα.

Ό,τι κι αν πει η Σεμίνα, μπορεί να δώσει ελαφρυντικά στον Αστέρη όσον αφορά στο κομμάτι της δίκης. Στο συναισθηματικό κομμάτι της Αργυρώς το αποτέλεσμα δεν αλλάζει», αποκάλυψε η ηθοποιός.

Δεν υπάρχει γυρισμός: Η οριστική απόφαση του ALPHA για τον Σασμό

Ο Σασμός είναι η φετινή αποκάλυψη του ALPHA και σίγουρα το δυνατότερο χαρτί του με τα καθημερινά απίστευτα ποσοστά τηλεθέασης που φέρνει - δείτε εδώ πόσο έφτασε εχθές στο δυναμικό κοινό.

Για τον λόγο αυτό οι ιθύνοντες αποφάσισαν ενώ αρχικά είχε καθοριστεί η σειρά να ολοκληρωθεί σε μια σεζόν, να τραβήξουν τα stories των πρωταγωνιστών για να δώσουν παράταση και να προχωρήσει και του χρόνου.

Ο β’ κύκλος έχει αποφασιστεί, ωστόσο ούτε οι ίδιοι οι ηθοποιοί δεν έχουν ξεκινήσει τις συζητήσεις με τον σταθμό, καθώς οι ιθύνοντες θεωρούν πως είναι ακόμα πολύ νωρίς για επίσημες ανακοινώσεις ή διαπραγματεύσεις με το cast. Το πιθανότερο είναι η επίσημη ανακοίνωση για τη συνέχει του «Σασμού» να λάβει χώρα μετά το Πάσχα.

Σύμφωνα με πληροφορίες το μπάτζετ της σειράς θα αυξηθεί σημαντικά. Ένας από τους λόγους είναι ότι ο «Σασμός» θα είναι στο πρόγραμμα του καναλιού με διπλά επεισόδια και θα παίζουν είτε στη ζώνη 21:00 – 23:00 είτε στη ζώνη 22:00 – 00:00.

Αυτό που πρέπει να θεωρείται επίσης δεδομένο, είναι πως δεν υπάρχει η παραμικρή περίπτωση η ιστορία να «τραβηχτεί» και για τρίτο κύκλο, καθώς η ιστορία έδειξε πως κάτι τέτοιο θα κούραζε το τηλεοπτικό κοινό. Στον ALPHA θεωρούν πως επιβάλλεται να εξασφαλίσουν το δυνατό χαρτί τους και για του χρόνου, σε καμία περίπτωση όμως δεν θα ρίσκαραν να κουράσουν ή να απογοητεύσουν με την πλοκή τους τηλεθεατές.