«Έσβησα το τατουάζ της» - «Κόλαφος» ο Στηβ Μιλάτος για την πρώην σύζυγό του

«Θα ξαναπαντρευόμουν»

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
«Έσβησα το τατουάζ της» - «Κόλαφος» ο Στηβ Μιλάτος για την πρώην σύζυγό του

Το γνωστό και πολυσυζητημένο κατά τα άλλα μοντέλο Στηβ Μιλάτος σε συνέντευξη, που παραχώρησε στο MEGA ΚΑΛΗΜΕΡΑ, έκανε δηλώσεις για την προσωπική του ζωή καθώς και τον μικρής διάρκειας γάμο του!

Όλοι θυμούνται το πολύ πρόσφατο πέρασμα του μοντέλου από το Big Brother, σε μια προσπάθεια να ξετυλίξει περισσότερο τον χαρακτήρα του αλλά και να δώσει μια διαφορετική νότα στα επαγγελματικά του. Σήμερα μετά το Reality δεν υπάρχει αμφιβολία, ότι ο Στηβ Μιλάτος δεν ξεμένει από δουλειές (δες εδώ το νέο του επαγγελματικό βήμα).

Σε ότι αφορά την ερωτική του ζωή, χωρίς κανένα δισταγμό μίλησε για το γάμο του με την Άννα (δες εδώ φωτογραφία της πρώην του), που δεν κράτησε και ιδιαίτερα πολύ, ωστόσο ο ίδιος δε μετανιώνει για το γεγονός, ακόμα και αν δεν έχει επαφές με την πρώην του.

Η αναφορά του Μιλάτου στην πρώην γυναίκα του

«Έχω κάνει τατουάζ κάτι που ήταν από την προηγούμενη μου σχέση και κάποια στιγμή έπρεπε να το σβήσω. Με την πρώην σύζυγο μου, όχι δεν έχω επικοινωνήσει. Δεν έχουμε κρατήσει επαφές».

«Λογικό είναι να υπάρχει κάποιο φλερτ εφόσον έχει τελειώσει η σχέση μας. Δεν μπορείς να μείνεις στάσιμος. Όταν είσαι ερωτευμένος προσπαθείς να αφήσεις τα λάθη στην άκρη, τις κακές στιγμές και να επενδύεις στον άνθρωπο που αγαπάς. Όταν όμως κάποιες στιγμές κάθεσαι και σκέφτεσαι, αντικρίζεις πράγματα και βλέπεις ότι οι τσακωμοί, οι κακές στιγμές και τα νεύρα αρχίζουν να ισορροπούν με τις καλές στιγμές και δεν υπάρχει στη ζυγαριά, κάτι γίνεται λάθος. Προσπαθήσαμε, θα ξανάκανα τον γάμο και δεν μετανιώνω για τίποτα».

Η νέα σύντροφος του Στηβ Μιλάτος

Ο Στηβ Μιλάτος μετά την αποχώρησή του από το σπίτι του μεγάλου αδερφού κατάφερε και κέρδισε μια θέση στο κάστ της σειρά Μόλις Εχθές αλλά και μια θέση στην καρδιά της ξανθιάς, Μαριάννας, που θα δείτε παρακάτω.

Ο φωτογραφικός φακός του Youweekly.gr συνάντησε το νέο ζευγάρι σε γνωστό νυχτερινό κέντρο διασκέδασης και τους απαθανάτισε σε πολύ τρυφερές στιγμές.

Η νέα σύντροφος του Στηβ Μιλάτου:

Στηβ Μιλάτος

Στηβ Μιλάτος σχέση

Στηβ Μιλάτος Big Brother