Καγιά - Παπαγεωργίου: "Φρενίτιδα" στο Instagram από τα σχόλια τους! Τι πραγματικά συμβαίνει μεταξύ τους;

"Μακάρι στο μέλλον να ξανασυνεργαστούμε"

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Καγιά - Παπαγεωργίου:

Για πάνω από δύο χρόνια, οι λαμπερές αυτές υπάρξεις της ελληνικής και όχι μόνο πασαρέλας, Βίκυ Καγιά και Ηλιάνα Παπαγεωργίου, απασχόλησαν τα media σχετικά με το αν υπάρχει ή όχι ρήξη στη σχέση τους, έπειτα από τη συνεργασία τους στο gntm.

Οι φήμες άρχισαν να φουντώνουν, με αποκορύφωμα τη συνεργασία της Ηλιάνας με διάσημο πελάτη, ο οποίος μέχρι τότε συνεργάζονταν στις καμπάνιες του με τη Βίκυ Καγιά. Από εκείνη την ώρα και οι δύο σε συνεντεύξεις και δηλώσεις τους, πέταγαν το μπαλάκι έμμεσα η μία στην άλλη για το ποια ευθύνεται, δηλώνοντας πως δεν ξέρουν για ποιο λόγο έχουν φτάσει σε τέτοιο σημείο τα πράγματα και πως ουσιαστικός τσακωμός δεν υπήρξε ποτέ. Φρόντιζαν όμως με τις κατάλληλες ατάκες να αφήνουν υπονοούμενα και έτσι να τροφοδοτούν την κατάσταση αυτή.

Ερχόμενες λοιπόν στο 2022 ήρθε και η "ειρήνη" ανάμεσα τους! Οι δύο κυρίες μίλησαν, έλυσαν ότι πρόβλημα υπήρχε, και μίλησαν για κάποιο είδος παρεξήγησης και από τις δύο μεριές, με την ίδια την Βίκυ Καγιά να δηλώνει πως εύχεται να συνεργαστούν και πάλι στο μέλλον.

Πιο συγκεκριμένα ανέφερε: «Έληξε η ωραία η παρεξήγηση με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου. Δεν έχουμε τίποτα να χωρίσουμε, αληθινά τη συμπαθώ και αληθινά πιστεύω ότι με συμπαθεί κι αυτή. Οπότε, όλα καλά. Ήταν όντως μια παρεξήγηση, δεν ξέρω ποιος την ξεκίνησε. Μακάρι να συνεργαστούμε πάλι στο μέλλον». Φαίνεται πάντως να έχει ξεκινήσει μια νέο περίοδος στη σχέση μεταξύ τους καθώς δεν διστάζουν να μοιράζονται και κοπλιμέντα στις φωτογραφίες τους στο Instagram, επιβεβαιώνοντας πως η κόντρα αυτή είναι παρελθόν.

Τα σχόλια της Βίκυ Καγιά στις φωτογραφίες της Ηλιάνας Παπαγεωργίου

Το σχόλιο της Βίκυς Καγιά στην Ηλιάνα Παπαγεωργίου

Το σχόλιο της Βίκυς Καγιά στην Ηλιάνα Παπαγεωργίου

Βίκυ Καγιά: Θα πει το μεγάλο "ναι" για το GNTM 5;

Το βράδυ της Παρασκευής 28/01 παρακολουθήσαμε το τελευταίο live του Dancing with the stars με την Βίκυ Καγιά να βρίσκεται στο τιμόνι της παρουσίασης, ωστόσο τα νούμερα τηλεθέασης δεν ήταν καθόλου ικανοποιητικά.

Η γνωστή παρουσιάστρια, μεταξύ άλλων μίλησε στην κάμερα της εκπομπής « Τι λες τώρα » καθώς αναφέρθηκε στα σενάρια που την θέλουν να επιστρέφει στο GNTM την ερχόμενη τηλεοπτική σεζόν.

«Να γυρίσω πίσω στο GNTM λες ε; Κοίταξε… Δεν ξέρω… Δεν το έχω σκεφτεί αυτή τη στιγμή. Θα ήθελα να τελειώσουμε το DWTS με το καλό, να πάνε όλα καλά, να επιστρέψω στο πόστο μου στο Shopping Star μέχρι τον Μάιο και βλέπουμε. Αυτή την στιγμή, όχι, δεν θα ήθελα να το κάνω και έχω πάρει αυτή την απόφαση πολύ ώριμα.

Δεν με στεναχώρησε καθόλου το πρόωρο τέλος του DWTS. Έπρεπε να γίνει γιατί γίνεται δυστυχώς χαμός με τον covid. Χάσαμε ήδη ένα επεισόδιο και δεν θέλαμε να ρισκάρουμε να χάσουμε και τον νικητή. Οπότε επισπεύσαμε κατά ένα live τη διαδικασία για να έχουμε νικητή».