Δολοφονία Θεσσαλονίκη: «Ανατριχιάζει» το τελευταίο αντίο στον 19χρονο Άλκη

Σε τραγική κατάσταση η γονείς του

Αναστασία Χήρα
Youweekly Editor
Δολοφονία Θεσσαλονίκη: «Ανατριχιάζει» το τελευταίο αντίο στον 19χρονο Άλκη

Αυτή την ώρα γίνεται η κηδεία του 19χρονου Άλκη που δολοφονήθηκε στη Θεσσαλονίκη την Τρίτη 1/2, λίγη ώρα μετά τα μεσάνυχτα κοντά στο γήπεδο του Άρη, από οπαδούς του ΠΑΟΚ. Οι συγγενείς και οι φίλοι του άτυχου νεαρού βρίσκονται στο κοιμητήριο της Βέροιας, ενώ πλήθος κόσμου έχει συγκεντρωθεί από πολύ νωρίς στο εκκλησάκι για να αποχαιρετήσει αυτό το παιδί, που έχασε την ζωή του τόσο άδικα. Τραγικές φιγούρες είναι οι γονείς του Άλκη, οι οποίοι δεν μπορούν να διανοηθούν πως αποχαιρετούν τον γιο τους για τελευταία φορά.

Στο δελτίο ειδήσεων της ΕΡΤ προβλήθηκαν κάποια πλάνα από την ώρα της κηδείας του 19χρονου. Υπενθυμίζουμε, μάλιστα, πως τρια άτομα, ως ύποπτοι, έχουν προσαχθεί στο Αστυνομικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης σύμφωνα με πληροφορίες του thestival.

Η κηδεία του 19χρονου Άλκη στη Βέροια

Το χρονικό της υπόθεσης

Από τον τόπο της δολοφονικής επίθεσης αστυνομικοί συνέλεξαν ένα μικρό «δρεπάνι» (κυρτό μαχαίρι) το οποίο απεστάλη στα εγκληματολογικά εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ. και εξετάζεται εάν χρησιμοποιήθηκε από τους δράστες. Την ίδια ώρα, η αστυνομία έχει στα χέρια της υλικό από κάμερες ασφαλείας της περιοχής το οποίο εξετάζεται καρέ-καρέ.

Το φονικό, σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά από την αστυνομία, έγινε στις λίγη ώρα μετά τα μεσάνυχτα στην οδό Θεοδ. Γαζή κοντά στο γήπεδο του Άρη. Οι δράστες φαίνεται πως επέβαιναν σε δύο αυτοκίνητα όταν πλησίασαν την παρέα των νεαρών. Πληροφορίες αναφέρουν ότι τους ρώτησαν για τις οπαδικές τους προτιμήσεις πριν εξαπολύσουν την επίθεση. Εκτός από τον 19χρονο που έπεσε νεκρός, τραυματίστηκαν ευτυχώς όχι σοβαρά δύο φίλοι του, ένας ακόμη 19χρονος κι ένας 20χρονος που διακομίστηκαν στο νοσοκομείο Παπανικολάου όπου νοσηλεύονται. Ο άτυχος 19χρονος, φοιτητής στο ΑΠΘ, φαίνεται να εκλιπαρούσε τους δράστες να σταματήσουν τα χτυπήματα.