Μιχάλης Τσαουσόπουλος για Τζούμα: «Είναι σαν αυτά που λέμε στις παρέες...»

Τι απάντησε για τις δηλώσεις που προκάλεσαν;

Αναστασία Χήρα
Youweekly Editor
Μιχάλης Τσαουσόπουλος για Τζούμα: «Είναι σαν αυτά που λέμε στις παρέες...»

Ο Μιχάλης Τσαουσόπουλος, μίλησε, το πρωί της Τετάρτης 2/2, στην κάμερα του «Mega Καλημέρα» για όλους και για όλα. Ο γνωστός ραδιοφωνικός παραγωγός και DJ αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στις δηλώσεις του Κωνσταντίνου Τζούμα για τις γυναικοκτονίες που προκάλεσαν θύελλα αντιδράσεων αλλά και στις επιθέσεις που έχουν γίνει στον ίδιο εξαιτίας του χιούμορ του.

Οι δηλώσεις του Μιχάλη Τσαουσόπουλου

«Δεν μου αρέσει να ακούω ότι μεγάλωσα γενιές και γενιές. Σε μίσησα ήδη. Παλιά έλεγαν ότι έχουν γεμίσει τσαουσοπουλάκια στα FM, με μιμήθηκαν σε όλα. Είχα κάποτε πειρατικό σταθμό με αφιερώσεις, δεν δίναμε τηλέφωνο για να μην μας συλλάβουν.

Ακουγόμασταν σε όλη την Αττική. Έχω δεχθεί τόνους φλερτ. Μια ακροάτρια έφτασε σπίτι μου. Άνοιξε η μητέρα μου και μπήκε μέσα και άρχισε να τρέχει προς την κρεβατοκάμαρά μου», είπε χαρακτηριστικά ο Μιχάλης Τσαουσόπουλος και πρόσθεσε:

«Αν το είπε στο… χαχαχα, είναι σαν αυτά που λέμε στις παρέες. Το λέμε στη φίλη μας, κάνουμε πλάκα. Δεν ξέρω πώς το είπε. Όλα είναι πώς θα τα πεις για να καταλάβει και ο άλλος αν κάνεις πλάκα. Με έχουν κατακρίνει για το χιούμορ μου. Είχαν μαζευτεί στο Σύνταγμα Σύριοι και είπα “περιθάλψτε τους, δεν μπορώ να παρκάρω”. Ήταν εμφανές πως έκανα χιούμορ, αλλά την άλλη μέρα επίθεση».

Λίγα λόγια τον Μιχάλη Τσαουσόπουλο

  • Γεννήθηκε το 1953 στα Ταμπούρια, μία συνοικία του Πειραιά.
  • Αποφοίτησε το 1971 από το ιδιωτικό γυμνάσιο Στέγκα. Ξεκίνησε τη σταδιοδρομία του στις αρχές της δεκαετίας του 1980, όταν επιμελήθηκε διάφορες ραδιοφωνικές εκπομπές χωρίς την τυπική έγκριση της κρατικής ραδιοφωνίας, κάτι για το οποίο κατηγορήθηκε.
  • Συνέχισε στους ιδιωτικούς ραδιοσταθμούς Αθήνα 9.84, ANT1 Radio, POP FM[εκκρεμεί παραπομπή] και Kiss 92.9, ενώ το 1999 δημιούργησε το Radio DJ (μετέπειτα Athens DeeJay), για λογαριασμό του Ομίλου Αττικές Εκδόσεις στον οποίο εργάζεται ως γενικός διευθυντής.
  • Στην αρχή της δεκαετίας του 1990 αντέγραψε μια παλιότερη ιδέα του Νίκου Μαστοράκη μετατρέποντάς την σε ζωντανό τηλεοπτικό σόου, την εκπομπή ΝΑΙ ή ΟΧΙ του ΑΝΤ1, στην οποία διαγωνίζονταν πολίτες σε πλατείες γειτονιών της Αθήνας αλλά και της υπόλοιπης Ελλάδος, με έπαθλο 5.000 δραχμών.
  • Θεωρείται ιδιαίτερα αγαπητός και δημοφιλής. Τα τελευταία χρόνια είναι υπεύθυνος της πρωινής εκπομπής Breakfast στα FM από τον Athens DeeJay, έχοντας σαν άμεση συνεργάτιδα τη Μαρία Ένεζλη.