Χαμός στο Love It με την Ιωάννα Μαλέσκου - «Για κανένα λόγο δεν το είπα ούτε προσβλητικά ούτε...»

Με αφορμή μερικά σχόλια που έκανε αναφορικά με το pole dancing

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Χαμός στο Love It με την Ιωάννα Μαλέσκου - «Για κανένα λόγο δεν το είπα ούτε προσβλητικά ούτε...»

Με αφορμή μερικά σχόλια που έκανε αναφορικά με το pole dancing, η Ιωάννα Μαλέσκου θέλησε να ξεκαθαρίσει τα πράγματα στον αέρα της σημερινής 2/2 της εκπομπής, καθώς δέχθηκε μια σειρά από μηνύματα στα social media.

Η απάντηση της Μαλέσκου στα μηνύματα που δέχτηκε

«Θέλω να ξεκαθαρίσω σε κάποια μηνύματα τα οποία έλαβα από αθλήτριες του pole dancing ότι χαίρομαι που γνωρίζω ότι το pole dancing είναι άθλημα όπως ρωτούσα. Σε κάθε περίπτωση για κανένα λόγο δεν το είπα ούτε προσβλητικά ούτε θα έπαιρνα ποτέ μια θέση κατά. Ίσα ίσα χαίρομαι που έχουμε τόσο μεγάλη ανταπόκριση από το κοινό και από εσάς γνωρίζοντας και αυτή τη μορφή αθλήματος, το οποίο αντιλήφθηκα και με το μικρό μου μυαλό, χωρίς γνώση αντίστοιχα στο κομμάτι αυτό θέλω να πω, πως είναι πάρα πολύ δύσκολο.

Μπράβο σε όλες αυτές τις κοπέλες, οι οποίες αθλούνται σε αυτό το κομμάτι και έχουν ιδιαίτερες διακρίσεις και παγκόσμιες. Αυτά και την αγάπη μας! Ότι λέμε, το λέμε καλοπροαίρετα», ανέφερε η παρουσιάστρια που πριν μερικές μέρες μίλησε και για πρόβλημα υγείας της μητέρας της.

Τι θα συμβεί με το τηλεοπτικό μέλλον της Ιωάννας Μαλέσκου

Ολοένα και φουντώνουν οι φήμες για την Ιωάννα Μελέσκου που την θέλουν από την ερχόμενη τηλεοπτική σεζόν να βρίσκεται εκτός ΣΚΑΪ. Έτσι, η κάμερα της εκπομπής «Πρωινό» πέτυχε την γνωστή παρουσιάστρια την οποία την οποία μεταξύ άλλων ρώτησαν για τα συγκεκριμένα δημοσιεύματα με αποτέλεσμα να δώσει την δική της απάντηση.

«Παιδιά οτιδήποτε σχετίζεται με τη νέα σεζόν είναι κάτι το οποίο έτσι κι αλλιώς δεν μπορούμε να συζητήσουμε μαζί και ειδικά έξω στον δρόμο. Και σίγουρα δεν αφορά σε εμάς και στη δεδομένη στιγμή.

Είναι κάτι που όταν λήγει μια σεζόν όλοι οι επαγγελματίες συζητάνε, αν θα συνεχίσουν εκεί που είναι ή αν θα πάνε κάπου αλλού. Οπότε δεν έχω κάποια απάντηση να σας δώσω, μόνο να μου ευχηθείτε να είναι όλα καλά. Αυτό θα το ήθελα πολύ».