Μάνος Πίντζης: «Αν μπορούσα, θα επισκεπτόμουν τον Πέτρο Φιλιππίδη στη φυλακή! Τον θαυμάζω»

Οι δηλώσεις του ηθοποιού για τον κωμικό

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Μάνος Πίντζης: «Αν μπορούσα, θα επισκεπτόμουν τον Πέτρο Φιλιππίδη στη φυλακή! Τον θαυμάζω»

Στην κάμερα της εκπομπής Το Πρωινό μίλησε το πρωί της Τετάρτης 2/2 ο Μάνος Πίντζης. Ο γνωστός ηθοποιός αναφέρθηκε μεταξύ άλλων και στην υπόθεση του Πέτρου Φιλιππίδη, τον οποίο πρόσφατα είχε χαρακτηρίστει εξαίρετο ηθοποιό.

Το σχόλιο του Πίντζη για τον Φιλιππίδη

«Στην Ελλάδα έχουμε πάρα πολύ καλούς ηθοποιούς. Το πώς συμπεριφέρεται όμως ένας καλός ηθοποιός, είναι άλλο ζητούμενο. Ο Πέτρος Φιλιππίδης ήταν δάσκαλός μου, τον θαυμάζω σαν ηθοποιό. Τα σκοτεινά μονοπάτια δεν τα γνωρίζεις, είναι αχαρτογράφητα. Σοκαρίστηκα πάρα πολύ όταν άκουσα όλα αυτά.

Μπορεί ένα πρωί να βγει μια νεαρά και να πει “ο Μάνος μου είπε κάτι”. Άνθρωποι του χώρου μού λένε ότι φοβούνται πλέον να μιλήσουν σε γυναίκες. Φαντάσου ότι κάποιος έχει απωθημένο μαζί σου. Ξαφνικά βγαίνει και λέει κάτι. Αν μπορούσα, θα επισκεπτόμουν τον Πέτρο Φιλιππίδη στη φυλακή. Αν πραγματικά έχει γίνει κάτι, ας το κρίνουν οι εισαγγελείς και οι δικαστές. Δεν είμαι εγώ εδώ να δικάσω κανέναν», ανέφερε ο Μάνος Πίντζης.

Παντρεύεται ο γιος του Πέτρου Φιλιππίδη, Δημήτρης; Αυτή είναι η σύντροφός του

Ο Δημήτρης Φιλιππίδης, γιος του Πέτρου, είναι νέος ηθοποιός και σκηνοθέτης. Γεννήθηκε στις 10 Αυγούστου του 1997 και έχει σπουδάσει υποκριτική στο Εθνικό Θέατρο. Παράλληλα με τις σπουδές του, ο Δημήτρης Φιλιππίδης εργαζόταν στην υποδοχή του θεάτρου ΑΚΡΟΠΟΛ στο μιούζικαλ “Mamma Mia”.

Ο γιος του πασίγνωστου ηθοποιού έχει συνεργαστεί με τον πατέρα του, αφού έχουν επιμεληθεί μαζί την μετάφραση του έργου «Έγκλημα στο Οριεντ Εξπρές» αλλά και του «Ο κατά φαντασίαν ασθενής», του Μολιέρο.

Μετά τις σκηνοθετικές του απόπειρες έκανε και τα πρώτα του βήματα στο χώρο της υποκριτικής, με τον ίδιο να έχει συμμετάσχει στη σειρά «Τα καλύτερά μας χρόνια» ενώ αυτή την περίοδο πρωταγωνιστεί και σε θεατρική παράσταση.

Όπως αναφέρει το περιοδικό YES, προσπαθώντας να βρει τα πατήματά του στη νέα του ζωή, με τον πατέρα του να βρίσκεται στην φυλακή, έχει πάρει την απόφαση να γυρίσει σελίδα στην ζωή του.

Εδώ και λίγο καιρό έχει βρει την ευτυχία στο πρόσωπο μιας κοπέλας, με την οποία περνούν πολύ χρόνο μαζί και του έχει σταθεί βράχος όλο αυτό το διάστημα που η οικογένειά του - δείτε εδώ σε τι κατάσταση βρίσκεται σήμερα η γυναίκα του - βρέθηκε στο μάτι του κυκλώνα.

Όπως αναγράφεται στο εν λόγω δημοσίευμα, το ζευγάρι παρά το νεαρό της ηλικίας του και το λίγο διάστημα που είναι μαζί έχει καταφέρει και έχει χτίσει την σχέση του πάνω σε γερές βάσεις και κάνει όνειρα για το μέλλον.

Τα δυο παιδιά σκέφτονται μέσα στο επόμενο διάστημα να μετακομίσουν στην ερωτική τους φωλιά που θα στεγάσει τον έρωτά τους και οι αρραβώνες μετά από αυτό δεν είναι μακριά...

Ο φωτογραφικός φακός πριν από λίγες ημέρες απαθανάτισε το ζευγάρι σε μια βόλτα τους στο Ζάππειο.

ο γιος του Πέτρου Φιλιππίδη