«Για μένα είναι τέλειος...» - Η ερωτική εξομολόγηση της Σίας Κοσιώνη στον Κώστα Μπακογιάννη

Τα λόγια θαυμασμού προς τον σύντροφό της

Αναστασία Χήρα
Youweekly Editor
«Για μένα είναι τέλειος...» - Η ερωτική εξομολόγηση της Σίας Κοσιώνη στον Κώστα Μπακογιάννη

Η Σία Κοσιώνη έδωσε μια εφ' όλης της ύλης συνέντευξη στην Έλενα Κατρίτση και την εκπομπή της «Προσωπικά», η οποία θα προβληθεί την Κυριακή 06/02 στις 16:00, στην συχνότητα της ΕΡΤ. Η δημοσιογράφος, που πρόσφατα δέχθηκε πρωτοφανή επίθεση από τον Αντώνη Κανάκη, μίλησε για όλους και για όλα και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στον γάμο της με τον Κώστα Μπακογιάννη.

Η Σία Κοσιώνη εξομολογήθηκε τι είναι αυτό που της αρέσει περισσότερο στον σύζυγό της και τι θαυμάζει πάνω του.

Η ερωτική εξομολόγηση της Σίας Κοσιώνη στον Κώστα Μπακογιάννη

«Είναι απίστευτος ο Κώστας. Είναι ο άνθρωπος που βλέπω και μου φτιάχνει τη διάθεση.

Ήταν αυτό που με τράβηξε να είμαι κοντά του, αυτό το “όλα θα πάνε καλά”, αυτή η αισιοδοξία του, η ηρεμία του, το χαμόγελό του, ότι μπορεί να γειώνει λίγο τις καταστάσεις.

Και ταυτόχρονα να είναι ο άνθρωπος που μπορείς να στηρίζεσαι για τα πάντα.

Για μένα είναι τέλειος»

Η τρυφερή ανάρτηση της Σίας Κοσιώνη με τον γιο της Δήμο

Το νέο έτος ενδέχεται να φέρει αλλαγές στα επαγγελματικά της Σία Κοσιώνη όπως αναφέρουν αποκλειστικές πληροφορίες, εξαιτίας της χαμηλής τηλεθέασης που σημειώνει το δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΙ που παρουσιάζει, με την παρουσιάστρια να μην έχει κάνει κάποιο σχετικό σχόλιο ακόμη. Η γλυκιά μανούλα φροντίζει να περνάει όσο το δυνατόν περισσότερο χρόνο μαζί με το γιο της Δήμο και συχνά ανεβάζει φωτογραφίες από τις στιγμές που περνάνε μαζί, στον προσωπικό της λογαριασμό στον Instagram.

Στην πρώτη φωτογραφία για το 2022 η Σία Κοσιώνη, η παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του ΣΚΑΪ στον λογαριασμό της στο Instagram και την συνόδευσε με ένα τρυφερό μήνυμα. Η ίδια έγραψε:

«Από μικρή κάθε φορά που ζοριζόμουν ανέβαινα κάπου ψηλά. Είχα τον βράχο μου κοντά στα ραντάρ στην Πεντέλη από όπου χάζευα το αχανες λεκανοπέδιο και τη βοή του, αλλά και το καταφύγιο μου στην ταράτσα, όπου ξάπλωνα στην δροσερή πλάκα και το βλέμμα μου χανόταν στα αστέρια. ", έγραψε και συνέχισε. "Αυτές οι μικρές ιεροτελεστίες που με «μίκραιναν», που με τοποθετούσαν δηλαδή σωστά στο χώρο και στο χρόνο τονίζοντας την ασημαντότητα μου μέσα σε αυτόν, δρούσε πάντα ανακουφιστικά για οτιδήποτε με βάραινε.

Έτσι και σήμερα που έπεισα τον γιο μου να ανέβουμε στη ρόδα της Τεχνόπολης. Μόνοι μας σε ένα ολόκληρο μηχάνημα, βγάλαμε για λίγο τις μάσκες, χαζεψαμε από ψηλά την πόλη, τα αυτοκίνητα και τους ανθρώπους που όλοι μαζί αυτές τις μέρες βιώνουμε ακριβώς την ίδια αγωνία και τους ίδιους φόβους και του είπα με μεγάλη αυτοπεποίθηση πως όλα θα πάνε καλά. Κανεις δεν είναι μόνος σε αυτό. Δείτε το από ψηλά. Βοηθάει. Καλή μας χρονιά! #happynewyear #itwillgetbetter»