Ράδιο Αρβύλα: «Χθες δολοφονήθηκε ο Άλκης και ο Κυριάκος Μητσοτάκης έκανε αστειάκια με...»

Τα "καρφιά" του Αντώνη Κανάκη on air

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Ράδιο Αρβύλα: «Χθες δολοφονήθηκε ο Άλκης και ο Κυριάκος Μητσοτάκης έκανε αστειάκια με...»

Το πανελλήνιο έχει συγκλονιστεί με αφορμή τη στυγερή δολοφονία του 19χρονου Άλκη Καμπανού στη Θεσσαλονίκη καθώς ομάδα ατόμων τον ρώτησαν τι ομάδα είναι και τον μαχαίρωσαν θανάσιμα, ενώ τραυμάτισαν και τους φίλους του. (δείτε εδώ το σοκαριστικό βίντεο καρέ - καρέ)

Έτσι, το βράδυ της Τετάρτης 2/2 μέσα από την εκπομπή «Ράδιο Αρβύλα», θέλησαν να κάνουν μια αναφορά στην σχετική δολοφονία καθώς δεν δίστασαν να ασκήσουν σκληρή κριτική στον πρωθυπουργό. Πιο συγκεκριμένα, ο Αντώνης Κανάκης ανέφερε χαρακτηριστικά: «Χθες έχασε τη ζωή του ο 19χρονος Άλκης, δολοφονήθηκε.

Έγινε αυτό το πράγμα κι έρχεται ο πρωθυπουργός στη Θεσσαλονίκη. Αντί να πει κάτι, να κάνει μια κίνηση, μια χειρονομία, τον χαβά του. Το σύμπαν συνωμότησε γιατί του χάρισαν σουγιαδάκια. Την ημέρα που έρχεται και έχει χαθεί ένας άνθρωπος, κάνει αστειάκια για τα σουγιαδάκια».

Οι δηλώσεις στην εκπομπή «Ράδιο Αρβύλα»

Αυτός είναι ο 23χρονος που κρύβεται πίσω από το στυγερό έγκλημα

Θλίψη αλλά και οργή έχει προκαλέσει στο πανελλήνιο ο άδικος χαμός του 19χρονου Άλκη ο οποίος άφησε την τελευταία του πνοή μετά από την δολοφονική επίθεση που δέχτηκε τα ξημερώματα της Τρίτης 1/02 στην Θεσσαλονίκη. Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες ο φερόμενος δολοφόνος του Άλκη Καμπάνου είναι 23 ετών, δείτε εδώ ποιος είναι.