Nτέμης Nικολαΐδης: «Οι δολοφόνοι είναι στο ποδόσφαιρό μας» - Η αναφορά στην δολοφονία του 19χρονου Άλκη

«Την κύρια ευθύνη για τη βία τη φέρει η Πολιτεία»

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Nτέμης Nικολαΐδης: «Οι δολοφόνοι είναι στο ποδόσφαιρό μας» - Η αναφορά στην δολοφονία του 19χρονου Άλκη

Τα ξημερώματα της τρίτης 1/01 νεκρός έπεσε ο 19χρονος Άλκης από την Θεσσαλονίκη μετά από την στυγερή επίθεση που δέχτηκε σε όλο του το σώμα και μαχαιριές από δρεπάνι από χούλιγκαν αντίπαλης ομάδας. (Δείτε εδώ το σοκαριστικό βίντεο). Μάλιστα, αρκετοί είναι εκείνοι οι οποίοι θέλησαν να σχολιάσουν το δυσάρεστο γεγονός μέσα από τους προσωπικούς τους λογαριασμούς στα social media.

Ανάμεσά τους και ο Ντέμης Νικολαϊδης ο οποίος μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook δεν δίστασε να γράψει χαρακτηριστικά: «Μου είναι παντελώς αδιάφορο αν ο δολοφόνος είναι Έλληνας ή ξένος, Χριστιανός, Μουσουλμάνος ή ΠΑΟΚτσής. Αυτό που μας ενδιαφέρει είναι ότι δολοφόνοι – ή εν δυνάμει δολοφόνοι – βρίσκονται στο ποδόσφαιρό μας με την ανοχή των ομάδων και της Πολιτείας.

Οι υποχρεώσεις και τα καθήκοντα της εκάστοτε Κυβέρνησης προς το ποδόσφαιρό μας δεν είναι να βρίσκει τηλεοπτικά συμβόλαια για τις ομάδες ούτε να ψάχνει τρόπους να κάνει χαρούμενους τους ιδιοκτήτες. Την κύρια ευθύνη για τη βία τη φέρει η Πολιτεία η οποία ποτέ, συντεταγμένα, με τους ανθρώπους του ποδοσφαίρου δεν έχει ασχοληθεί σοβαρά με αυτό το θέμα. Τα συλλυπητήριά μου στην οικογένεια του Άλκη».

Η ανάρτηση του Ντέμη Νικολαϊδη για τον 19χρονο Άλκη που δολοφονήθηκε

Αυτός είναι ο 23χρονος που κρύβεται πίσω από το στυγερό έγκλημα

Θλίψη αλλά και οργή έχει προκαλέσει στο πανελλήνιο ο άδικος χαμός του 19χρονου Άλκη ο οποίος άφησε την τελευταία του πνοή μετά από την δολοφονική επίθεση που δέχτηκε τα ξημερώματα της Τρίτης 1/02 στην Θεσσαλονίκη. Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες ο φερόμενος δολοφόνος του Άλκη Καμπάνου είναι 23 ετών, δείτε εδώ ποιος είναι.