Έκτακτες αποφάσεις του ΑΝΤ1 για τη Φάρμα - Παίρνει τη θέση της ο...

Τα πάνω κάτω στο πρόγραμμα του ΑΝΤ1

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Έκτακτες αποφάσεις του ΑΝΤ1 για τη Φάρμα - Παίρνει τη θέση της ο...

Η Φάρμα προσπάθησε σημαντικά ωστόσο δεν τα κατάφερε. Το ριάλιτι επιβίωσης του ΑΝΤ1, στη δεύτερη σεζόν του δεν μπόρεσε να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων και έτσι ο σταθμός αναγκάστηκε να προχωρήσει σε ησμαντικές αλλαγές στο πρόγραμμά του.

Μπορεί το κανάλι να κατάφερε να κάνει μέχρι και την Αγγελική Ηλιάδη να επιστρέψει ωστόσο τα νούμερα τηλεθέασης που σημειώνει καθημερινά η Φάρμα είναι πολύ χαμηλά.

Οι αλλαγές που θα γίνουν στον ΑΝΤ1 λόγω Φάρμας

Σύμφωνα λοιπόν με πληροφορίες που έχουν κυκλοφορήσει, η Φάρμα θα αλλάξει μέρες προβολής και έτσι από εδώ και πέρα θα τη βλέπουμε στο πρόγραμμά μας, Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή. Τη θέση της, στο καθημερινό πρόγραμμα του ΑΝΤ1 θα πάρει ο Ήλιος, ο οποίος επιστρέφει στην prime time, ενώ το 5Χ5 του Μάρκου Σεφερλή θα παίζει καθημερινά στις 17:30.

Τα αιχμηρά σχόλια του Μικρούτσικου για τον Τανιμανίδη και τη Φάρμα

Τα χαμηλά νούμερα τηλεθέασης που σημειώνει καθημερινά η «Φάρμα» σχολίασε η παρέα της εκπομπής Super Κατερίνα το πρωί της Τετάρτης (12/1). Μάλιστα, ο Ανδρέας Μικρούτσικος εξέφρασε ανοιχτά την άποψή του για τον παρουσιαστή του ριάλιτι, Σάκη Τανιμανίδη.

«Τα ποσοστά της Φάρμας δεν είναι καλά, κακά τα ψέματα. Γενικά ήταν ένα πράγμα μουντό γιατί έχει στοιχεία Survivor αλλά άλλο σε ένα εξωτικό νησί, που έχει μια εξωστρέφεια και το άλλο έχει μια λασπουριά. Ήταν σαφές ότι αυτό θα συνέβαινε από την αρχή.

Τώρα, είχαν κάποιες επιτυχίες στα πρόσωπα αλλά τους έφυγαν στο άψε σβήσε. Δηλαδή όταν είδα να φεύγουν αυτοί που φεύγουν, αναρωτιόμουν τι τους έφεραν. Από εκείνη τη στιγμή είναι απογυμνωμένο, αποστεωμένο εξού και το 4%. Ο Σάκης Τανιμανίδης δεν είναι κατάπτυστος αλλά δεν είναι η περίπτωση του παρουσιαστή Γιώργου Λιανού, επειδή έχουν κάνει και την ίδια εκπομπή. Ο Λιανός έχει ατάκα, έχει χιούμορ, είναι γρήγορος, είναι το ένα, είναι το άλλο. Ο άλλος μπαίνει μέσα σαν… μια αίσθηση δύναμης που δεν μου το εκφράζει. Δηλαδή Λιανός με τα μπούνια», ανέφερε χαρακτηριστικά ο παρουσιαστής.