Στιγμές σοκ στην Φάρμα - Η Σάσα Μπάστα καταρρέει και φωνάζουν άμεσα τον γιατρό

Αποκλειστικό απόσπασμα πριν την προβολή του επεισοδίου

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Στιγμές σοκ στην Φάρμα - Η Σάσα Μπάστα καταρρέει και φωνάζουν άμεσα τον γιατρό

Συγκλονιστικό είναι το σημερινό επεισόδιο της Φάρμας, καθώς σύμφωνα με αποκλειστικό απόσπασμα που πρόβαλλε η εκπομπή Πρωινό, η Σάσα Μπάστα θα καταρρεύσει ξαφνικά στα χέρια των συμπαικτών της που θα την ξαπλώσουν στον καναπέ.

Άμεσα θα καλέσουν τον γιατρό, ο οποίος τρέχοντας θα φτάσει στο σπίτι με σκοπό να της δώσει τις πρώτες βοήθειες και να δει τι έχει συμβεί και αν είναι καλά.

Μια ημέρα αφότου αποκαλύφθηκε το νέο ζευγάρι της Φάρμας, θα επικρατήσει χαμός και μεγάλη αγωνία για τη ζωή της τραγουδίστριας.

Η στιγμή που η Σάσα Μπάστα καταρρέει στην Φάρμα

Έκτακτες αποφάσεις του ΑΝΤ1 για τη Φάρμα

Η Φάρμα προσπάθησε σημαντικά ωστόσο δεν τα κατάφερε. Το ριάλιτι επιβίωσης του ΑΝΤ1, στη δεύτερη σεζόν του δεν μπόρεσε να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων και έτσι ο σταθμός αναγκάστηκε να προχωρήσει σε ησμαντικές αλλαγές στο πρόγραμμά του.

Μπορεί το κανάλι να κατάφερε να κάνει μέχρι και την Αγγελική Ηλιάδη να επιστρέψει ωστόσο τα νούμερα τηλεθέασης που σημειώνει καθημερινά η Φάρμα είναι πολύ χαμηλά.

Σύμφωνα λοιπόν με πληροφορίες που έχουν κυκλοφορήσει, η Φάρμα θα αλλάξει μέρες προβολής και έτσι από εδώ και πέρα θα τη βλέπουμε στο πρόγραμμά μας, Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή. Τη θέση της, στο καθημερινό πρόγραμμα του ΑΝΤ1 θα πάρει ο Ήλιος, ο οποίος επιστρέφει στην prime time, ενώ το 5Χ5 του Μάρκου Σεφερλή θα παίζει καθημερινά στις 17:30.