«Ευτυχώς γλυτώσαμε» - Νέες δηλώσεις του Βασίλη Χαραλαμπόπουλου για την έκρηξη στη Συγγρού

«Θα μπορούσε κάλλιστα, να είχαμε πεθάνει»

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
«Ευτυχώς γλυτώσαμε» - Νέες δηλώσεις του Βασίλη Χαραλαμπόπουλου για την έκρηξη στη Συγγρού

Την Τετάρτη στις 2 Φεβρουαρίου έλαβε χώρα η κοπή της πίτας στο θέατρο Ακροπόλ για την παράσταση « Ο κουρέας της Σεβίλλης». Ο πρωταγωνιστής της παράστασης, Βασίλης Χαραλαμπόπουλος, μίλησε στις τηλεοπτικές κάμερες για το πώς τον βρήκε το νέο έτος, αλλά και για την ισχυρή έκρηξη στην Συγγρού, απέναντι από το σπίτι του.

Όπως ο ίδιος δήλωσε: «Τα έζησα όλα τον πρώτο μήνα. Μας βρήκε ο κορωνοϊός τον Γενάρη. Ήταν εκρηκτικός μήνας για μένα. Δόξα το Θεό είμαστε καλά. Ζούμε πολύ περίεργες εποχές. Το ξέρουμε και το νιώθουμε όλοι μας. Ήταν κάτι τρομερά σοκαριστικό, ήταν ένα πολεμικό τοπίο, το οποίο μπήκε μέσα στο σπίτι μας.

Θα μπορούσε κάλλιστα να είχαμε πεθάνει…Από τη στιγμή που γλιτώσαμε, προσπαθούμε να το ξεπεράσουμε. Να μην το σκεφτόμαστε. Θα το έχουμε ως μία πολύ σοκαριστική ανάμνηση, αλλά με ένα τέλος καλό. Αν δεν ήταν γενική αργία, θα είχε σκοτωθεί πολύς κόσμος. Δεν έχουν αποκατασταθεί όλες οι ζημιές. Τα υλικά φτιάχνονται, από τη στιγμή που δεν χάθηκε ανθρώπινη ψυχή είμαστε χαρούμενοι».

Δείτε το απόσπασμα με τις δηλώσεις του Βασίλη Χαραλαμπόπουλου στην εκπομπή Happy Day

Οι καταστροφικές συνέπειες που είχε η έκρηξη για το σπίτι της Ζωζώς Σαπουντζάκη

Η ίδια, Ζωζώ Σαπουντζάκη μίλησε στην κάμερα του Super Κατερίνα και μεταξύ άλλων αποκάλυψε:

«Ταλαιπωρία μεγάλη όλη νύχτα, δεν έμεινε ούτε ρολό, ούτε τζάμια, ούτε τίποτα. Δεν είχα καταλάβει εγώ κοιμόμουνα, κάποια στιγμή σηκώθηκα και γινότανε ο χαμός. Είχε τέτοιο κρύο που δεν ήξερα τι να κάνω. Δεν ξέρουμε από τι προήλθε, έξω υπήρχε ένα δέντρο πεσμένο, το οποίο μπορεί να έπεσε από τα χιόνια. Έχω καταστροφές στο σπίτι, πολλά γυαλιά. Ήρθαν συνεργία, έβαλαν τζάμια και κάπως συμμαζεύτηκαν. Δεν ξέρω τι να κάνω, η Κινέτα, κάηκε και εκείνη».