Συγκλονίζει συνεργάτης της Ελένης Μενεγάκη με την αποκάλυψή του - «Για δυο μέρες με έκανε μπάνια η...»

«Δεν μπορούσα να σηκώσω τα χέρια μου»

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Συγκλονίζει συνεργάτης της Ελένης Μενεγάκη με την αποκάλυψή του -  «Για δυο μέρες με έκανε μπάνια η...»

Στην κάμερα της εκπομπής «Happy Day» παραχώρησε συνέντευξη εφ'όλης της ύλης ο Γιώργος Παπακώστας το πρωί της Πέμπτης 3/02 όπου μεταξύ άλλων ο γνωστός σεφ μίλησε για την περιπέτεια που πέρασε με τον κορωνοϊό και τις επιχειρηματικές δραστηριότητες με τον πατέρα του.

Οι δηλώσεις του Γιώργου Παπακώστα

«Πέρασα πάρα πολύ δύσκολα τον κορωνοϊό και ειλικρινά εύχομαι να μην το περάσει κανείς τόσο βαριά. 18 ημέρες από τις οποίες τις πέντε ήμουν στο νοσοκομείο. Είχα για 12 συνεχόμενες ημέρες 39 πυρετό ακατέβατο. Μου έβαζαν ορό, έπεφτε στα 38μιση και μετά από μισή ώρα ανέβαινε πάλι στα 39.

«Για δυο μέρες με έκανε μπάνια η σύντροφος μου, η Φωτεινή. Δεν μπορούσα να σηκώσω τα χέρια μου, δεν μπορούσα να πάω τουαλέτα και να είμαι όρθιος, πήγαινα τοίχο τοίχο και τα πόδια μου έτρεμαν.

Έχω δει τον πατέρα μου να καταστρέφεται και να αναγεννάτε από τις στάχτες του και το έχω πάθει και εγώ. Πάντα υπάρχει το άγχος και ο φόβος ότι θα πάθεις καταστροφή, αλλά όταν έχεις εμπιστοσύνη στις δυνάμεις σου το ρίσκο μικραίνει».

Λίγα λόγια για τον Γιώργο Παπακώστα

Ο Γιώργος Παπακώστας γεννήθηκε και μεγάλωσε μέσα στις κουζίνες, καθώς ο πατέρας του, με καταγωγή από την Ορεινή Ναυπακτία είχε εστιατόρια στην Νέα Υόρκη.

Με την οικογένειά του γύρισαν στην Ελλάδα όταν ήταν ακόμη παιδί και σύντομα ξεκίνησε να δουλεύει στα Casa di Pasta, Cubanita κ.α όπου και έμαθε τη δουλειά μέσα και έξω από την κουζίνα.

Σπούδασε στο ΝΥU και αμέσως μετά το πέρας των σπουδών του ανέλαβε το Green Kitchen στο Upper East Side της Νέας Υόρκης. Μετά και από την αποφοίτησή του από το French Culinary Institute, έκανε ένα διάλειμμα από τις οικογενειακές επιχειρήσεις και δούλεψε για Chef όπως ο Daniel Boulud, Alain Ducasse, Gordon Ramsay και Jean Georges Vongerichten.