Αποκαλύφθηκε για πρώτη φορά: Όταν η Ελένη Μενεγάκη έσωσε τον Γιάννη Στάνκογλου από τον εγκλωβισμό στην Αττική Οδό

Το άγνωστο περιστατικό μεταξύ του ηθοποιού και της παρουσιάστριας

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Αποκαλύφθηκε για πρώτη φορά: Όταν η Ελένη Μενεγάκη έσωσε τον Γιάννη Στάνκογλου από τον εγκλωβισμό στην Αττική Οδό

Στην κάμερα της εκπομπής Το Πρωινό μίλησε ο Γιάννης Στάνκογλου. Ο γνωστός ηθοποιός αποκάλυψε μεταξύ άλλων πως η Ελένη Μενεγάκη τον έσωσε τη μέρα του χιονιά από τον εγκλωβισμό στην Αττική Οδό.

Η αποκάλυψη του Στάνκογλου για την Μενεγάκη

«Συμβαίνουν πολύ δύσκολα πράγματα το τελευταίο καιρό. Όταν υπάρχει φτώχια είναι δυστυχώς επακόλουθα όλα αυτά που συμβαίνουν…Πέρασα τον κορωνοϊό την Πρωτοχρονιά. Δεν τον πέρασα δύσκολα…»

Μάλιστα αποκάλυψε πως την μέρα που πολλοί εγκλωβίστηκαν στην Αττική Οδό, εκείνος πήγαινε στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη. Όταν λοιπόν έβαλε το gps του έδειχνε σχεδόν δυο ώρες να φτάσει στον Γέρακα στα στούντιο. Τότε τηλεφώνησε στην ομάδα της Ελένης, τους είπε ότι έχει κίνηση και τους ζήτησε να μάθουν τι συμβαίνει.

Τελικά δεν κατάφερε ποτέ να πάει στην Ελένη και 10 λεπτά πριν εγκλωβιστούν οι οδηγοί, πήρε την απόφαση να βγει από την Αττική Οδό κάπου στη Λεωφόρο Κύμης.

Η αποκάλυψη στο The 2night show για την σύλληψη του

Καλεσμένος στην εκπομπή The 2night show, βρέθηκε ο αγαπημένος ηθοποιός, Γιάννης Στάνκογλου. Ο ίδιος αναφέρθηκε στο ζωή του, μιλώντας για τα "άγρια" νιάτα του και την σύλληψη του στην εφηβεία.

«Οι κρατούμενοι των φυλακών Κορυδαλλού ζήτησαν από τον σκηνοθέτη Αντώνη Κόκκινο να παίξω στην ταινία τους και το έκανα με μεγάλη χαρά» είπε αρχικά και συνέχισε: «Στα γυρίσματα μέσα στη φυλακή ένιωθα τα βλέμματα των κρατούμενων στην αρχή να με σκανάρουν. Είχα πολύ καλές σχέσεις με τους περισσότερους».

Ο Γιάννης Στάνκογλου επίσης αναφέρθηκε και στο θέατρο μετά το ξέσπασμα του για τις καταγγελίες στο χώρο, σχολιάζοντας: «Πιστεύω ότι έχουμε πολύ καλό θέατρο στην Ελλάδα, αλλά είμαστε εσωστρεφείς, δεν βγάζουμε τις καλές μας παραστάσεις στο εξωτερικό».