Τα έσπασε σε κλαμπ η Αθηνά New York - Ούτε λόγος για επιστροφή στην Ελλάδα

Οριστικό το τέλος της σχέσης της με τον Αλέξη Παππά;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Τα έσπασε σε κλαμπ η Αθηνά New York - Ούτε λόγος για επιστροφή στην Ελλάδα

Την ώρα που οι φήμες για την σχέση της με τον Αλέξη Παππά και τον χωρισμό τους οργιάζουν, η Αθηνά New York επιλέγει να απολαύσει όλες τις στιγμές της στη Νέα Υόρκη, μόλις λίγο καιρό μετά τη μεγάλη νίκη της στο The Bachelor 2.

«Επιστρέφοντας στην Αμερική. Για να ξέρεις, δεν επέλεξα να φύγω από την Ελλάδα. Έδωσα έναν πολύ μεγάλο αγώνα για να μείνω εδώ... Αλλά η βίζα μου έληξε και προσπάθησε τόσο σκληρά να βλέπω δικηγόρους κάθε μέρα για να με βοηθήσουν να μείνω. Δεν είχα άλλη επιλογή από το να φύγω πριν απελαθεί ο ποπός μου», έγραψε χαρακτηριστικά στη φωτογραφία που ανέβασε στο Instagram της η Αθηνά New York όταν έφυγε από την Ελλάδα.

Από τότε ωστόσο φαίνεται πως η σχέση της με τον Αλέξη Παππά έχει παγώσει για τα καλά, μιας και η Αθηνά New York έχει επιστρέψει στην Αμερική και συνεχίζει κανονικά τη ζωή της από εκεί που την άφησε.

Η ίδια πριν από μερικές ώρες βγήκε μαζί με τις φίλες της και απόλαυσε την έξοδό της σε κλαμπ. Μάλιστα μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους και ένα βίντεο στο οποίο χορεύει μαζί με την παρέα της.

Το πάρτι της Αθηνάς New York

Οργισμένη η Αθηνά New York με δημοσιεύματα που έχουν βγει - Τι συνέβη;

Η σχέση Αθηνάς New York και Αλέξη Παππά μας έχει μπερδέψει όλους πολύ, αφού ακόμη δεν έχει πει αν τελικά έχουν χωρίσει ή όχι. Μπορεί η ηθοποιός να έχει πετάξει πολλές σπόντες που κανείς θα νόμιζε πως αφορά το τέλος της σχέσης τους, αλλά μερικές κινήσεις της δείχνουν το αντίθετο.

Πρόσφατα σε ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, αποκάλυψε πως είναι έξαλλη με δημοσιεύματα που έχουν βγει και αφορούν τη σχέση της με τον Αλέξη.

Συγκεκριμένα, στο προφίλ της δημοσίευσε έναν τίτλο από site που έγραφε «χώρισε, έβαψε κόκκινα τα μαλλιά, τα άλλαξε όλα: H Αθηνά New York ένα μήνα μετά το Bachelor έγινε μια άλλη».

Στην εν λόγω ανάρτηση έγραψε λοιπόν: «Δεν μπορώ καν να περιηγηθώ στη Google χωρίς να δω ένα νέο άρθρο γραμμένο για εμένα. Τόσα πολλά ψέματα στα άρθρα».

Οργισμένη η Αθηνά New York με δημοσιεύματα που έχουν βγει για το χωρισμό