Μαρία Γεωργιάδου: «Αποφάσισα να κάνω θέατρο, όταν έχασα τη...»

Η συγκινητική εξομολόγηση της

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Μαρία Γεωργιάδου: «Αποφάσισα να κάνω θέατρο, όταν έχασα τη...»

Το μεσημέρι της Πέμπτης 2/02 η Μαρία Γεωργιάδου βρέθηκε καλεσμένη στο πλατό της εκπομπής «Ελένη» όπου μίλησε για όλους και για όλα. Η γνωστή ηθοποιός μεταξύ άλλων "άνοιξε" την καρδιά της και μίλησε για όσα έχει στερηθεί αλλά και για την μοναχικότητα. Μάλιστα, η ίδια είχε μιλήσει πρόσφατα και για τον Στράτο Τζώρτζογλου καθώς έχουν αποκτήσει μαζί ένα παιδί

Οι δηλώσεις της Μαρίας Γεωργιάδου

«Πρέπει να έχουμε το ένα μας πόδι, στο τι συμβαίνει γύρω μας, αλλά και να ξέρουμε να προωθούμε κάποια πράγματα που πρέπει να ειπωθούν και να ακουστούν. Σκέφτηκα πως θα ήθελα να νιώσω τη ζωή πιο έντονα και το θέατρο ήταν κάτι που θα μου το έδινε αυτό, λειτούργησε σα ψυχοθεραπεία.

Η μοναχικότητα σου επιτρέπει να σκεφτείς ορισμένα πράγματα, και δεν το θεωρώ κάτι αρνητικό. Από την άλλη χρειάζεται και η επαφή με τον κόσμο. Έχω στερηθεί πράγματα που θα ήθελα να έχω κάνει και την παρέα φίλων».

Λίγα λόγια για την Μαρία Γεωργιάδου

  • Αποφοίτησε από τη Φαρμακευτική Σχολή του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και από τη Δραματική Σχολή του Εθνικού Θεάτρου.
  • Εργάζεται ως ηθοποιός από το 1988 σε τηλεόραση, θέατρο και κινηματογράφο, ενώ το 1993 έγραψε το πρώτο της σενάριο για την τηλεόραση και πιο συγκεκριμένα τη σειρά Μια υπέροχη ζωή που προβλήθηκε από το Mega Channel και είχε και πρωταγωνιστικό ρόλο σε αυτή.
  • Κάποιες από τις πιο γνωστές της συμμετοχές σε τηλεοπτικές σειρές ως ηθοποιός είναι: Αχ Ελένη, Δέκα Μικροί Μήτσοι, Ο κακός βεζύρης, Κωνσταντίνου και Ελένης, Λίφτινγκ, Στη σκιά του πολέμου, Οδός Παραδείσου 7, Λατρεμένοι μου γείτονες και Κλεμμένα Όνειρα.
  • Από το 2018 μέχρι σήμερα γράφει το σενάριο της καθημερινής δραματικής σειράς Γυναίκα Χωρίς Όνομα στον ANT1, που συνεχίζεται για δεύτερη σεζόν, ενώ επίσης έχει έναν ρόλο στο βασικό καστ της σειράς.