Από τις Άγριες Μέλισσες στον Σασμό - Ο ηθοποιός που μπαίνει στην σειρά του ALPHA

Θα φέρει τα πάνω κάτω

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Από τις Άγριες Μέλισσες στον Σασμό - Ο ηθοποιός που μπαίνει στην σειρά του ALPHA

Στην σειρά Σασμός πρόκειται να εισβάλλει στα επόμενα επεισόδια ο Αργύρης Πανταζάρας, που πρόκειται να υποδυθεί τον υπαστυνόμο Μάκη Χριστογιάννη.

Ο ρόλος του Αργύρη Πανταζάρα στον Σασμό

Στο Αστυνομικό Τμήμα, όπου αστυνομικός διευθυντής είναι ο Αντώνης Φραγκιαδάκης (Δημήτρης Ήμελλος), έρχεται νέος υπαστυνόμος για να αναλάβει νέες υποθέσεις και να βοηθήσει σε «ξεκαθαρίσματα».

Ο νέος υπαστυνόμος που έρχεται στο Τμήμα ονομάζεται Γεράσιμος (Μάκης) Χριστογιάννης και τον υποδύεται ο Αργύρης Πανταζάρας. Τυπικός, ουσιαστικός, οξυδερκής, βαρύς, λιγομίλητος, με εκρήξεις βίας, κατά καιρούς, απέναντι σε σκληρά καρύδια του υποκόσμου. Είναι ο άνθρωπος που θα αποκτήσει γρήγορα την εμπιστοσύνη του Αντώνη Φραγκιαδάκη, λόγω των ικανοτήτων και του ενστίκτου του.

Στα επόμενα επεισόδια, εκτός από την εισβολή του Αργύρη Πανταζάρα, πρόκειται να δούμε ακόμη έναν θάνατο.

 Ο ηθοποιός που μπαίνει στην σειρά του ALPHA

Δεν υπάρχει γυρισμός: Η οριστική απόφαση του ALPHA για τον Σασμό

Ο Σασμός είναι η φετινή αποκάλυψη του ALPHA και σίγουρα το δυνατότερο χαρτί του με τα καθημερινά απίστευτα ποσοστά τηλεθέασης που φέρνει - δείτε εδώ πόσο έφτασε στο δυναμικό κοινό.

Για τον λόγο αυτό οι ιθύνοντες αποφάσισαν ενώ αρχικά είχε καθοριστεί η σειρά να ολοκληρωθεί σε μια σεζόν, να τραβήξουν τα stories των πρωταγωνιστών για να δώσουν παράταση και να προχωρήσει και του χρόνου.

Ο β’ κύκλος έχει αποφασιστεί, ωστόσο ούτε οι ίδιοι οι ηθοποιοί δεν έχουν ξεκινήσει τις συζητήσεις με τον σταθμό, καθώς οι ιθύνοντες θεωρούν πως είναι ακόμα πολύ νωρίς για επίσημες ανακοινώσεις ή διαπραγματεύσεις με το cast. Το πιθανότερο είναι η επίσημη ανακοίνωση για τη συνέχει του «Σασμού» να λάβει χώρα μετά το Πάσχα.

Σύμφωνα με πληροφορίες το μπάτζετ της σειράς θα αυξηθεί σημαντικά. Ένας από τους λόγους είναι ότι ο «Σασμός» θα είναι στο πρόγραμμα του καναλιού με διπλά επεισόδια και θα παίζουν είτε στη ζώνη 21:00 – 23:00 είτε στη ζώνη 22:00 – 00:00.

Αυτό που πρέπει να θεωρείται επίσης δεδομένο, είναι πως δεν υπάρχει η παραμικρή περίπτωση η ιστορία να «τραβηχτεί» και για τρίτο κύκλο, καθώς η ιστορία έδειξε πως κάτι τέτοιο θα κούραζε το τηλεοπτικό κοινό. Στον ALPHA θεωρούν πως επιβάλλεται να εξασφαλίσουν το δυνατό χαρτί τους και για του χρόνου, σε καμία περίπτωση όμως δεν θα ρίσκαραν να κουράσουν ή να απογοητεύσουν με την πλοκή τους τηλεθεατές.