Ευχάριστα νέα για τον Χρήστο Μάστορα - Μαθεύτηκε πως...

Έγινε αυτό που περιμέναμε καιρό!

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Ευχάριστα νέα για τον Χρήστο Μάστορα - Μαθεύτηκε πως...

Με μία ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, o Χρήστος Μάστορας θέλησε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς του φίλους μερικά πολύ ευχάριστα νέα για τον ίδιο και το συγκρότημά του, τις Μέλισσες.

Συγκεκριμένα, μετά την χαλάρωση των μέτρων που είχαν παρθεί για την εξάλειψη της πανδημίας του κορωνοϊού, επιτράπηκε η μουσική στα μαγαζιά και άνοιξε το ωράριο. Έτσι οι Μέλισσες αυτή την Παρασκευή (4/2) θα επιστρέψουν κανονικά στο Box και το κοινό ανυπομονεί να τις δει!

Ο Χρήστος Μάστορας, ενθουσιασμένος με την τελευταία εξέλιξη, ανέβασε μία φωτογραφία για να ανακοινώσει τα νέα στο Instagram του πριν από λίγη ώρα.

Η ανακοίνωση του Χρήστου Μάστορα

Χρήστος Μάστορας ανάρτηση

Οι αντιδράσεις των καλλιτεχνών για το άνοιγμα των μπουζουκιών

Στην εκπομπή T-Live μίλησαν το μεσημέρι της Παρασκευής (28/1) η Κέλλυ Κελεκίδου και ο Χρήστος Μενιδιάτης, με αφορμή το άνοιγμα των μπουζουκιών που ανακοινώθηκε στις 27/1 από τον Υπουργό Υγείας, Θάνο Πλεύρη.

«Αυτό που εύχομαι είναι να είναι η τελευταία φορά που κλείνουν οι επιχειρήσεις που απασχολούν εργαζόμενους του κλάδου μας, μήπως έτσι μπορέσουμε να έρθουμε σε μία ισορροπία και καταφέρουμε να συνέλθουμε γενικότερα από την οικονομική, ψυχολογική και επαγγελματική πτώση που έχουμε τα τελευταία δύο χρόνια.

Αν και καθήμενοι πάλι θα μιλήσουμε πολύ καλά και θα συνεννοηθούμε. Τουλάχιστον μπαίνει η μουσική ξανά και αυτό είναι κάτι πάρα πολύ σημαντικό», είπε αρχικά η Κέλλυ Κελεκίδου.

Από τη μεριά του, ο Χρήστος Μενιδιάτης, σχολίασε: «Είναι κι ένα άλλο θέμα που δεν έχει ακόμη ξεκαθαριστεί. Όσον αφορά στη χωρητικότητα και το πόσο μπορούμε να καλύψουμε τα νυχτερινά κέντρα από άποψη κόσμου. Δηλαδή σε ποιο ποσοστό».