«Τα συμφωνήσαμε με τον Κώστα Μπακογιάννη...» - Η Σία Κοσιώνη "έσπασε" τη σιωπή της για τον γάμο της

Τι απαντάει στα σχόλια;

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
«Τα συμφωνήσαμε με τον Κώστα Μπακογιάννη...» - Η Σία Κοσιώνη

Καλεσμένη στην εκπομπή «Προσωπικά» της ΕΡΤ βρέθηκε η Σία Κοσιώνη, η οποία μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στον γάμο της με τον Κώστα Μπακογιάννη και σε όσα συμφώνησαν ώστε να μην παρεμβαίνει με κάποιο τρόπο ο ένας στη δουλειά του άλλου.

Η αλήθεια είναι πως ο γάμος της με τον Κώστα Μπακογιάννη έχει αποτελέσει πολλές φορές αφορμή για να τη σχολιάσουν. Μάλιστα πρόσφατα δέχθηκε «πυρά» από τον Αντώνη Κανάκη εξαιτίας μίας ατάκας της για τα χιόνια και την Αττική Οδό.

Οι δηλώσεις της Σίας Κοσιώνη για τον Κώστα Μπακογιάννη

«Τα είπαμε και τα συμφωνήσαμε με τον Κώστα. Διακριτικά εμείς είμαστε μαζί, αλλά δεν χρειάζεται να προβάλουμε την προσωπική μας ζωή. Ο καθένας στη δουλειά του, ο καθένας στο πιάτο του. Εσύ κάνεις αυτό κι εγώ κάνω αυτό», είπε αρχικά η Σία Κοσιώνη.

Στη συνέχεια, απαντώντας στην ερώτηση για τον αν ζητάει "ρουσφέτια" από τον σύζυγό της: «Να βοηθήσω ανθρώπους στη γειτονιά μας, π.χ. «Κυρία Κοσιώνη κοιτάξτε τη λακκούβα και τον δρόμο», φυσικά. Προφανώς, συνέχεια, κάθε μέρα. Τ’ ακούει ο δήμαρχος, τ’ ακούω κι εγώ μαζί. Αλλά είμαι και αποτελεσματική, τα διεκπεραιώνω. Δεν θα έρθει ποτέ να μου πει «παίξε αυτό το θέμα» ή «βοήθησε τον άλλον». Επ’ ουδενί».

Δύσκολες ώρες για τον Κώστα Μπακογιάννη και την Σία Κοσιώνη...

Την αγωνία έζησαν η Σία Κοσιώνη και ο Κώστας Μπακογιάννης το βράδυ της Πέμπτης (3/2), με το δεύτερο να βρίσκεται σε κίνδυνο εξαιτίας μιας επίθεσης.

Συγκεκριμένα, σε 17 προσαγωγές μελών της αναρχικής οργάνωσης «Ρουβίκωνας», προχώρησε το βράδυ της Πέμπτης η Αστυνομία, στην Πλατεία Καλλιγά στα Κάτω Πατήσια.

Μέλη της αναρχικής συλλογικότητας έκαναν συγκέντρωση έξω από καφετέρια, όπου γινόταν εκδήλωση στην οποία συμμετείχε και μιλούσε ο Δήμαρχος Αθηναίων, Κώστας Μπακογιάννης. Οι αναρχικοί πέταξαν τρικάκια, φώναξαν συνθήματα και ανάρτησαν πανό.

Τα μέλη του «Ρουβίκωνα» φώναξαν συνθήματα για την διαχείριση της κακοκαιρίας «Ελπίδα», ενώ στους λόγους της «παρέμβασης» τους ενέταξαν και τα μέτρα για τον κορωνοϊό.

Δείτε το βίντεο εδώ.