Γνωστός ηθοποιός αποκαλύπτει - «Έχω συνευρεθεί ερωτικά σε παραλία, είχε κόσμο...»

«Είχα σχέση με...»

Αναστασία Χήρα
Youweekly Editor
Γνωστός ηθοποιός αποκαλύπτει - «Έχω συνευρεθεί ερωτικά σε παραλία, είχε κόσμο...»

Η κάμερα της εκπομπής «Mega Καλημέρα» συνάντησε τον Βασίλη Μίχα, τον κούκλο πρωταγωνιστή της σειράς «Έρωτας με Διαφορά», το πρωί της Παρασκευής 4/2, σε μία αποκλειστική συνέντευξη. Ο ηθοποιός μίλησε μεταξύ άλλων για τις σχέσεις με διαφορά ηλικίας, τη δουλειά στην οικοδομή, αλλά και την ακραία δίαιτα που του δημιούργησε βουλιμικές τάσεις.

Οι δηλώσεις του Βασίλη Μίχα

«Είχα σχέση με διαφορά ηλικίας 10 χρόνια, δεν έχω κάποιο θέμα. Είχα και περιπετειούλες. Αλλά τον τελευταίο καιρό, λόγω του σίριαλ, δεν ξέρω… κάτι συμβαίνει. Με πλησίαζαν κυρίως μεγαλύτερες», είπε χαρακτηριστικά ο Βασίλης Μίχας και πρόσθεσε:

«Η πιο ακραία δίαιτα που έχω κάνει για το μόντελινγκ είναι να μην φάω για τρεις μέρες. Έπινα νερό. Πράγματα ακραία χωρίς ουσία, χωρίς τη βοήθεια ειδικού. Είχα βουλιμικές τάσεις μετά».

Για την καταγωγή του δήλωσε: «Ο πατέρας μου έχει καταγωγή από τα Γιάννενα. Έχουν γεννηθεί και οι δύο γονείς μου στην Αλβανία, γνωρίστηκαν εκεί και ήρθαν εδώ. Εδώ γεννήθηκα εγώ. Μιλάω αλβανικά και διαβάζω κιόλας, δυσκολεύομαι λίγο αλλά μιλάω γιατί πήγαινα τα καλοκαίρια», ενώ όταν ρωτήθηκε για το πιο περίεργο μέρος που έχει συνευρεθεί είπε:

«Έχω συνευρεθεί ερωτικά σε παραλία και ήταν πρωινή ώρα. Είχε κόσμο γενικά και σταμάτησα επειδή πέρασε ένας ψαροντουφεκάς κοντά».

Οι φήμες που τον θέλουν ζευγάρι με τη Φαίη Ξυλά

Φήμες που κυκλοφορούν τις τελευταίες ώρες, θέλουν την Φαίη Ξυλά και τον Βασίλη Μίχα, να είναι το νέο ζευγάρι της showbiz. Μάλιστα, πρωταγωνιστούν μαζί στη νέα κομεντί σειρά του Star με τίτλο «Έρωτας με διαφορά».

Σύμφωνα με την εφημερίδα Real News και συγκεκριμένα το ένθετο Real Life, ένας έρωτας φαίνεται πως γεννιέται ανάμεσα τους. Οι δύο συμπρωταγωνιστές έχουν έρθει αρκετά κοντά και βρίσκονται στο ξεκίνημα ενός φλογερού έρωτα. Ωστόσο και οι δύο κρατούν σιγή ιχθύος.

Η Φαίη Ξυλά, είναι από τους καλλιτέχνες που θέλουν να κρατούν την προσωπική τους ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Φαίη Ξυλά  Βασίλης Μίχας σχέση