Μελίνα Μακρή: Η πρώτη φωτογραφία του νεογέννητου μωρού της

«Βίωσα μια πολύωρη γέννα που ήθελε...»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Μελίνα Μακρή: Η πρώτη φωτογραφία του νεογέννητου μωρού της

Μαμά για πρώτη φορά έγινε η Μελίνα Μακρή. Η αγαπημένη τραγουδίστρια και ο σύζυγός της, Φράνκυ Λούβαρης απέκτησαν το πρώτο τους παιδάκι, ένα υγιέστατο συγκεκριμένα αγοράκι.

Η Μελίνα Μακρή γέννησε χθες Πέμπτη 3/2 με καισαρική και πλέει σε πελάγη ευτυχίας, το ίδιο και όλα τα αγαπημένα της πρόσωπα. Η ίδια είχε μάλιστα αποκαλύψει στην εκπομπή «Super Κατερίνα» ότι ο γιος της θα πάρει το όνομα Γιάννης.

Η ίδια γνωστοποιήσε το ευχάριστο γεγονός μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, δημοσιεύοντας μια φωτογραφία με το χεράκι του νεογέννητου γιου της.

Η πρώτη φωτογραφία του νεογέννητου μωρού της Μελίνας Μακρή

«New boy in town! 03/02/22 Μας αιφνιδίασες κ ήρθες νωρίτερα! Δεν το πιστεύουμε ακόμα ότι είσαι εδώ, ούτε ήμασταν προετοιμασμένοι για όλα αυτά που νιώσαμε για σένα! Σε λατρεύουμε! Μετά από μια απαιτητική εγκυμοσύνη, βίωσα μια πολύωρη γέννα που ήθελε φροντίδα, και είμαστε τόσο τυχεροί που ο γυναικολόγος μου @dr.lampros.dimolenis με πρόσεξε τόσο πολύ με καθησύχαζε σε όλη την πορεία και έβγαλε τον μικρούλη με ασφάλεια! Είσαι ο καλύτερος!

Επίσης ευχαριστώ τις μαίες μου:@gwgwpat_ και τα κορίτσια του @mynewbabycenter για την βοήθεια κ ενημέρωση! Ευχαριστώ την μαιευτική κλινική @mitera.gr Να είστε καλά όλοι σας με υγεία κ αγάπη! Μελίνα & Φράνκι» έγραψε στην λεζάντα της ανάρτησής της η Μελίνα Μακρή.

Τόσα κιλά ειχε πάρει στην εγκυμοσύνη της

«Δόξα τω Θεώ όλα καλά με την εγκυμοσύνη μου. Είναι και δύσκολες οι εποχές, με Covid, οπότε προσέχω περισσότερο. Είναι ήσυχο, έχει βολευτεί. Είμαι 6,5 μηνών. Είναι μια ωραία, πρωτόγνωρη εμπειρία. Έμαθα το φύλο του μωρού με ένα πάρτι στο σπίτι μου. Μου το ανακοίνωσαν με μια τούρτα. Χαίρομαι πολύ που είναι αγοράκι.

Δεν έχω πάρει πάρα πολλά κιλά, η αλήθεια είναι. Παλιά όταν πάχαινα έπαιρνα μόνο στο πρόσωπο. Τώρα έχω μόνο κοιλιά. Έχω πάρει 8 κιλά με την εγκυμοσύνη. Επειδή έχω θυροειδή, χασιμότο, δίνω αγώνα με τα κιλά. Το μωρό θα ήθελα από εμένα να πάρει τον δυναμισμό μου και από τον σύζυγο την ψυχραιμία και τη λογική του. Επίσης, ας του πάρει τα πεταχτά αυτιά, είναι ένα ιδιαίτερο χαρακτηριστικό.

Είμαι παντρεμένη από το 2015 αλλά μαζί με τον Φράνκι είμαστε 13 χρόνια… Είναι ηχολήπτης αλλά λόγω της κρίσης στον κλάδο πλέον είναι υπεύθυνος προσωπικού σε δύο καταστήματα. Εγώ εδώ και δύο χρόνια κάνω ιδιαίτερα μαθήματα φωνητικής. Το 2020 περάσαμε κρίση στον γάμο μας. Με την καραντίνα και την αλλαγή του επαγγέλματός του ήταν μια δύσκολη φάση για εμάς. Περάσαμε μια φάση και στεναχώριας και αποξένωσης.

Στο σχολείο είχα δεχτεί bullying αλλά δεν ξέρω τι μπορεί να το προκαλούσε. Ήμουν πολύ ντροπαλή και κλειστή ως χαρακτήρας και φαινόμουν εύκολος στόχος».