Σε σχέση με 10 χρόνια μεγαλύτερή του ο Βασίλης Μίχας - Η αποκάλυψή του στην κάμερα του MEGA

«Είχα και κάποιες περιετιούλες»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Σε σχέση με 10 χρόνια μεγαλύτερή του ο Βασίλης Μίχας - Η αποκάλυψή του στην κάμερα του MEGA

Στην εκπομπή Mega Καλημέρα μίλησε ο Βασίλης Μίχας το πρωί της Παρασκευής 4/2. Ο γνωστός πρωταγωνιστής της σειράς, «Έρωτας με διαφορά» αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στις σχέσεις του με το γυναικείο φύλο.

Η σχέση που είχε ο Βασίλης Μίχας με 10 χρόνια μεγαλύτερή του

«Είχα κάνει σχέση με διαφορά ηλικίας, αλλά δεν έχω κάποια θέμα. Είχα και κάποιες περιετιούλες, αλλά τον τελευταίο καιρό και λόγω του σίριαλ, κάτι συμβαίνει. Με πλησιάζουν κυρίως μεγαλύτερες. Με την πρώην σχέση μου είχαμε 10 χρόνια διαφορά ηλικία.

Ως μοντέλο η πιο σκληρή δίαιτα που έχω κάνει ήταν να μην φάω για τρεις μέρες. Παιδιά μην το κάνετε αυτό, έπινα νερό, πράγματα ακραία και χωρίς ουσία. Είχα βουλιμικές τάσεις μετά», είπε χαρακτηριστικά ο Βασίλης Μίχας που πρόσφατα παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό YOU.

Οι φήμες που τον θέλουν ζευγάρι με τη Φαίη Ξυλά

Φήμες που κυκλοφορούν θέλουν την Φαίη Ξυλά και τον Βασίλη Μίχα, να είναι το νέο ζευγάρι της showbiz. Μάλιστα, πρωταγωνιστούν μαζί στη νέα κομεντί σειρά του Star με τίτλο «Έρωτας με διαφορά».

Σύμφωνα με την εφημερίδα Real News και συγκεκριμένα το ένθετο Real Life, ένας έρωτας φαίνεται πως γεννιέται ανάμεσα τους. Οι δύο συμπρωταγωνιστές έχουν έρθει αρκετά κοντά και βρίσκονται στο ξεκίνημα ενός φλογερού έρωτα. Ωστόσο και οι δύο κρατούν σιγή ιχθύος.

Η Φαίη Ξυλά, είναι από τους καλλιτέχνες που θέλουν να κρατούν την προσωπική τους ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Φαίη Ξυλά  Βασίλης Μίχας σχέση