Στο ιατρείο για check up ο Σάκης Τανιμανίδης - Τι συνέβη

Η φωτογραφία που δημοσίευσε στο instagram

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Στο ιατρείο για check up ο Σάκης Τανιμανίδης - Τι συνέβη

Για check up πήγε το απόγευμα της Παρασκευής 4/2 ο Σάκης Τανιμανίδης προκειμένου να ελέγξει πως όλα είναι μια χαρά, μιας και πρόσφατα πέρασε μια περιπέτεια με την υγεία του.

Ο γνωστός παρουσιαστής λοιπόν δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram μια φωτογραφία και ένα βίντεο που δείχνει την διαδικασία του τεστ.

«Το 1ο μου τεστ κοπώσεως, γιατί έχουμε πατήσει τα 40 και η καρδιά θέλει φροντίδα! Not bad, από ότι λέει ο γιατρός…» έγραψε χαρακτηριστικά κάτω από την ανάρτησή του.

Οι αναρτήσεις του Τανιμανίδη από το check up

Εξασθενημένος ο οργανισμός του Σάκη Τανιμανίδη - Οι νέες πληροφορίες για την υγεία του

Η εβδομάδα των Χριστουγέννων δεν ήταν και ιδανική για τον Σάκη Τανιμανίδη, ο οποίος πριν από μερικές μέρες αναγκάστηκε να μπει στο νοσοκομείο (δείτε εδώ για ποιο λόγο). Ο παρουσιαστής έχει πλέον επιστρέψει στο σπίτι του, ωστόσο ακόμα ο οργανισμός του δεν έχει επανέλθει.

Όπως έχει εξηγήσει ο παρουσιαστής, αυτό που έχει δεν είναι κάτι τόσο σοβαρό, ωστόσο η αλήθεια είναι πως τον ταλαιπώρησε αρκετά τις τελευταίες μέρες.

Πριν από μερικές ώρες, ο Σάκης Τανιμανίδης αποφάσισε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς του φίλους στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ένα βίντεο, στο οποίο ανεβαίνει πάνω στη ζυγαριά και δείχνει τα κιλά του.

Όπως εξήγησε, συνήθως τα Χριστούγεννα έχει κάποια παραπάνω κιλά, ωστόσο φέτος είναι στα πιο αδύνατά του, ενώ ο οργανισμός του ταλαιπωρήθηκε τόσο που έχασε 2 κιλά μέσα σε 3 μέρες νοσηλείας.

Παρόλα αυτά, ο παρουσιαστής έφαγε μαζί με την οικογένειά του, ωστόσο απέφευγε να πιει αλκοόλ καθώς ακόμα αναρρώνει και δε θέλει να επιβαρύνει ακόμα περισσότερο τον οργανισμό του.