Σασμός: Στο Παρίσι Δανάη Παππά και Θανάσης Πατριαρχέας με τα ταίρια τους - Δείτε φωτογραφίες

Το κοινό ταξίδι τους

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Σασμός: Στο Παρίσι Δανάη Παππά και Θανάσης Πατριαρχέας με τα ταίρια τους - Δείτε φωτογραφίες

Στο Παρίσι βρίσκεται αυτές τις μέρες η Δανάη Παππά με τον σύντροφό της Λάμπρο Λάζαρη ενώ έτυχε μάλιστα να βρεθεί στην όμορφη πόλη σήμερα 4/2 και ο συμπρωταγωνιστής της στον Σασμό, Θανάσης Πατριαρχέας μαζί με την σύζυγό του, Βίβιαν Δράκου.

Οι δύο ηθοποιοί έκαναν διάλειμμα από τα γυρίσματα της σειράς -διαβάστε εδώ τις εξελίξεις της επόμενης εβδομάδας- αλλά και από τις επαγγελματικές τους υποχρεώσεις και θέλησαν να επισκεφθούν την Γαλλία.

Τα δύο ζευγάρια συναντήθηκαν και μοιράστηκαν στα social media στιγμιότυπα από το ταξίδι τους.

Στο Παρίσι Δανάη Παππά και Θανάσης Πατριαρχέας με τα ταίρια τους

Στο Παρίσι Δανάη Παππά και Θανάσης Πατριαρχέας με τα ταίρια τους

Η αποκάλυψη της Δανάη Παππά για τον Σασμό

Τις προάλλες ο κόσμος πλάνταξε με τον “Σασμό” και πολλοί ήταν εκείνοι που έγιναν έξαλλοι όταν έπεσαν οι διαφημίσεις... Μετά τον θάνατο του Πετρή έχεις τύψεις και, εάν ναι, πώς θα τις διαχειριστείς;

Και εγώ το ίδιο πλάνταξα στο κλάμα... (γέλια) Εννοείται ότι η Θεοδώρα έχει τύψεις και δεν περνά καθόλου καλά γιατί όταν πήγε στον αστυνόμο να κατηγορήσει τον Πέτρο για τον φόνο του Στεφανή δεν περίμενε ότι θα τον σκοτώσουν, πίστευε ότι λίγο θα ταλαιπωρηθεί. Γκρεμίστηκε ο κόσμος της όταν έμαθε τη μέρα του γάμου της ότι ο Πέτρος πέθανε. Είχε μάθει να ζει με το πώς θα καταστρέψει τον Πέτρο, πώς θα τον εκδικηθεί και τώρα δεν έχει με ποιον να ασχοληθεί. Βλέπουμε επίσης στα επόμενα επεισόδια πόσο αλλάζει ο Γιώργης, πόσο απότομος γίνεται και δεν αφήνει τη Θεοδώρα να πάει στην κηδεία του Πέτρου

Χωρίζει μαζί του;

Όχι δεν χωρίζει. Καταλαβαίνει η Θεοδώρα γιατί ο Γιώργης τής φέρεται τόσο άσχημα και το δέχεται μέχρι ένα σημείο. Μετά υψώνει ξανά το ανάστημά της και τον βάζει μπροστά στο δίλημμα ή να μείνει με τους δικούς της όρους ή να φύγει. Είναι μια περίεργη κατάσταση, γιατί και η οικογένειά της δεν θέλει να χωρίσει για να μην τη συζητάνε στο χωριό, όμως το πιο ωραίο που συμβαίνει τελικά είναι ότι εκείνη καταφέρνει να έρθει πιο κοντά στον αδελφό της, τον Μανώλη, που δεν τους έχουμε ξαναδεί έτσι ποτέ. Εκείνος της συμπαραστέκεται και εκείνη ζητά τη βοήθειά του.