Night Out: Στον αέρα το trailer της νέας εκπομπής του Mega με τον Θεοχάρη Ιωαννίδη

Οι καλεσμένοι και οι δοκιμασίες

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Night Out: Στον αέρα το trailer της νέας εκπομπής του Mega με τον Θεοχάρη Ιωαννίδη

Αναπάντεχη ήταν η είδηση της ανακοίνωσης του Mega, που αποκάλυψε την νέα εκπομπή του καναλιού "Νight Out", που κάνει πρεμιέρα την Πέμπτη 24/2 με παρουσιαστή τον Θεοχάρη Ιωαννίδη. Eίναι η πρώτη φορά που o ηθοποιός κάνει το μεγάλο βήμα να παρουσιάσει μια εκπομπή και είμαστε ιδιαίτερα περίεργοι αλλά και ενθουσιασμένοι για το πως θα είναι σε αυτό το ρόλο.

Επίσης, το κανάλι αποκάλυψε πως σε κάθε επεισόδιο, ο Θεοχάρης Ιωαννίδης θα υποδέχεται έναν καλεσμένο και θα τον καλεί στις πιο απίθανες δοκιμασίες. Όλα ξεκινούν με τον πιο αναπάντεχο τρόπο, με την πρώτη συνάντηση να γίνεται σε ένα ειδικά διαμορφωμένο λεωφορείο. Η συνέχεια για τον καλεσμένο θα επιφυλάσσει πολλές προκλήσεις, από την πιο συνηθισμένη μέχρι την πιο απρόβλεπτη. Η βραδιά ωστόσο θα ολοκληρώνεται με μία ειλικρινή κουβέντα.

Λίγες μέρες πρίν, ο ηθοποιός μας απασχόλησε ιδιαίτερα, όταν δημοσιεύτηκε βίντεο με καυτά φιλιά που έδωσε με την εκρηκτική Κατερίνα Ζαρίφη, πιθανότατα στα γυρίσματα επεισοδίου του "Night Out".

Το trailer της νέας εκπομπής του Mega "Night Out" με το Θεοχάρη Ιωαννίδη

Ποιος είναι ο Θεοχάρης Ιωαννίδης;

Ο Θεοχάρης Ιωαννίδης γεννήθηκε στο Ντίσελντορφ στη Γερμανία το 1984, ενώ από μικρή ηλικία έχει ζήσει σε διάφορες χώρες εξαιτίας του επαγγέλματος των γονιών του. Σε ηλικία 15 ετών, και έχοντας τελειώσει το γυμνάσιο στην Ελλάδα, συμμετείχε σε πρόγραμμα ανταλλαγής μαθητών συνεχίζοντας για τρία χρόνια το λύκειο στη Μινεσότα.

Όταν επέστρεψε στην Ελλάδα ξεκινώντας τις σπουδές του στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης και πιο συγκεκριμένα στην Νομική Σχολή. Το 2004 δήλωσε συμμετοχή στο talent show του Mega Channel Super Idol, που στόχο είχε την ανάδειξη νέων τραγουδιστών, φτάνοντας μέχρι τα μέσα του διαγωνισμού. Λίγο καιρό μετά επέστρεψε στην Αμερική για να σπουδάσει υποκριτική στη σχολή New York Film Academy.

Επέστρεψε στην Ελλάδα το 2007 ξεκινώντας την καριέρα του ως ηθοποιός ενώ ο ρόλος του στο «Μπρούσκο» εκτόξευσε τις τηλεοπτικές του μετοχές. Έκανε το τηλεοπτικό του ντεμπούτο ως ηθοποιός το 2007 συμμετέχοντας στο πρώτο επεισόδιο της σειράς “Singles 2,1/2”. Έγινε γνωστός στο ευρύ κοινό τη σεζόν 2008-2009 όταν υποδύθηκε τον τηλεοπτικό γιο του Κώστα Κόκλα και της Άβας Γαλανοπούλου στον δεύτερο κύκλο της κωμικής οικογενειακής σειράς “Λατρεμένοι μου γείτονες” ενώ την ίδια περίοδο συμμετείχε και στο καστ της κοινωνικής σειράς “Ιατρικό Απόρρητο”.

Την επόμενη σεζόν είχε έναν από τους πρωταγωνιστικούς ρόλους στη σειρά “Doctor Ρούλης” ενώ έλαβε μέρος και σε μία ιστορία της σειράς “Ο πόλεμος των άστρων” μαζί με την Κατερίνα Παπουτσάκη και τον Πέτρο Λαγούτη.Τη σεζόν 2017-2018 ο Θεοχάρης Ιωαννίδης πρωταγωνίστησε στην μαύρη κωμωδία της Βάνας Δημητρίου “Το Κόκκινο Νυφικό” μαζί με τους Κωνσταντίνα Μιχαήλ, Γιούλικα Σκαφιδά, Δανάη Σκιάδη, Ευδοκία Ρουμελιώτη, Νίκο Πουρσανίδη, Δημήτρη Κουρούμπαλη και άλλους. Το 2019 είχε έναν από τους πρωταγωνιστικούς ρόλους στον δεύτερο κύκλο της δραματικής σειράς “Η Επιστροφή”. Τη σεζόν 2020-2021 έχει έναν από τους πρωταγωνιστικούς ρόλους στη σειρά “8 λέξεις” ενώ φέτος , το 2022 θα τον απολάυσουμε στο νέο τηλεοπτικό του βήμα, την παρουσίαση του "Night Out" στο Mega.