Πέμπτη, 08 Δεκεμβρίου 2022 | Επικοινωνία

Ματέο Παντζόπουλος: Με τι ασχολείται η μητέρα του και πεθερά της Ελένης Μενεγάκη, Λιλίκα

Δεν το ξέρει σχεδόν κανείς

Ματέο Παντζόπουλος: Με τι ασχολείται η μητέρα του και πεθερά της Ελένης Μενεγάκη, Λιλίκα
News 05.02.2022 14:09
Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Η Ελένη Μενεγάκη επιλέγει πολλές φορές στην εκπομπή της να κάνει αναφορές στην οικογένειά της και στον αγαπημένο της Ματέο Παντζόπουλο, ωστόσο σπάνια μιλάει για την πεθερά της, Λιλίκα Παντζοπούλου.

Μπορεί στην αρχή η σχέση τους να μην ήταν η καλύτερη, ωστόσο με τον καιρό η Ελένη Μενεγάκη και η Λιλίκα Παντζοπούλου δέθηκαν πάρα πολύ και πλέον έχουν αμέριστη αγάπη η μία για την άλλη.

Η Λιλίκα Παντζοπούλου είναι εξαιρετικά ενεργή στα social media και μάλιστα ανά καιρούς ανεβάζει στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram φωτογραφίες που τραβάνε την προσοχή της νύφης της - δείτε εδώ -, ενώ συχνά επιλέγει να μοιράζεται στιγμιότυπα από το Όναρ, το ξενοδοχείο του γιου της στην Άνδρο, το οποίο αποτελεί τον προσωπικό της παράδεισο.

Η δουλειά της μητέρας του Ματέο Παντζόπουλου, Λιλίκας

Όπως αναφέρει λοιπόν η ίδια στο bio της στο Instagram, είναι φωτογράφος, γεγονός που εξηγεί τις καλλιτεχνικές φωτογραφίες που επιλέγει να μοιράζεται συχνά με τους διαδικτυακούς της φίλους.

Λιλίκα Παντζοπούλου επάγγελμα

Η κίνηση που έδειξε ότι εγκρίνει την Ελένη Μενεγάκη για τον Ματεό

Η Ελένη Μενεγάκη μπήκε στη ζωή της οικογένειας της Λιλίκας Παντζοπούλου πριν από μερικά χρόνια και εκείνη με τη σειρά της, έκανε μία κίνηση - ματ μέσα από την οποία έδειξε πως εγκρίνει την παρουσιάστρια για τον γιο της, Ματέο Παντζόπουλο.

Η Λιλίκα Παντζοπούλου είναι ένα πρόσωπο που δεν έχει αφήσει πολλές λεπτομέρειες από την προσωπική της ζωή να βγουν στη δημοσιότητα. Οι δημόσιες εμφανίσεις της είναι σπάνιες ενώ η μόνη δραστηριότητά της που βλέπουμε, είναι τα σχόλια που κάνει στον λογαριασμό της Ελένης Μενεγάκη.

Για τον λόγο αυτό, η Λιλίκα Παντζοπούλου έδειξε πως εκτιμά την Ελένη Μενεγάκη όταν πριν από χρόνια αποφάσισε να φωτογραφηθεί μαζί της, κάτι που δεν είχε κάνει με καμία από τις πρώην συντρόφους του γιού της. Πλέον οι δυο τους έχουν πολύ καλή σχέση και συχνά επικοινωνούν.

Λιλίκα Παντζοπούλου Ελένη Μενεγάκη

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

«Όταν πήγαμε να παντρευτούμε με τον Λάτσιο...» - Η αποκάλυψη της Μενεγάκη για το γάμο της πριν τον Παντζόπουλο

Σπάνιο: Με τους ορούς και το νεογέννητο στα χέρια- Η πρώτη φωτογραφία της Ελένης Μενεγάκη από το μαιευτήριο

Share