Η δημόσια στήριξη του Βλαδήμιρου Κυριακίδη στο κίνημα #MeToo - "Είμαι μαζί τους"

"Δεν μπορώ να το διανοηθώ"

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Η δημόσια στήριξη του Βλαδήμιρου Κυριακίδη στο κίνημα #MeToo -

Ο απολαυστικός Βλαδήμιρος Κυριακίδης, έδωσε συνέντευξη στην εκπομπή "Χαμογέλα και πάλι" και μίλησε για όλα.Είναι γνωστό πως ο ηθοποιός δεν τρέφει ιδιαίτερη συμπάθεια για τα social media καθώς θεωρεί ότι δεν είναι πουθενά χρησιμα, αντιθέτως εξυπηρετούν λάθος σκοπούς.

Σχετικά με το φλέγον ζήτημα τον τελευταίο καιρό, αυτο του #MeToo δήλωσε την αμέριστη συμπαράσταση και στήριξη σε όλες τις γυναίκες που έχουν υποστεί οποιουδήποτε είδους κακοποιητική συμπεριφορά.

Δείτε τις δηλώσεις του ταλαντούχου Βλαδήμιρου Κυριακίδη

«Είναι επιλογή μου. Δεν θέλω τα social media, γιατί πιστεύω ότι εξυπηρετούν μόνο τη φιλαυτία και τον ναρκισσισμό του ανθρώπου. Από τη στιγμή που τα χειρίζεσαι και έχεις μπροστά σου ένα πληκτρολόγιο νιώθεις ότι είσαι θεός, ότι μπορείς να κάνεις τα πάντα. Συν, δεν αντέχω να δω από το κολοκυθάκι βραστό μέχρι τη γυμνή μπαλαρίνα… Το σιχαίνομαι αυτό».

«Δεν μπορώ να διανοηθώ γιατί πρέπει να βλάψω κάποιον χωρίς να μου έχει κάνει κάτι. Δεν μπορώ να το διανοηθώ. Τις περισσότερες κοπέλες τις ξέρω, όπως και ξέρω τους ανθρώπους που το έκαναν… Είμαι με τα κορίτσια. Όχι δηλαδή επειδή έχω εξουσία θα σε ταπεινώσω, γιατί; Για ποιον λόγο;

Από την άλλη, είναι άνθρωποι που έδειξαν ένα έργο και δεν μπορούσα να φανταστώ ότι έχουν κάτι σκοτεινό. Η γυναίκα παραμένει δυνατή. Έχει ένα απίστευτο μυαλό, μία τέτοια μαεστρία στην σκέψη και την αντίληψη, που εμείς οι άντρες δεν την φτάνουμε στο μικρό μας δαχτυλάκι»

Αυτή είναι η σύζυγος του Βλαδίμηρου Κυριακίδη

Στην κάμερα της εκπομπής«Ελένη» παραχώρησαν συνέντευξη ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης και η Έφη Μουρίκη με αφορμή την θεατρική παράσταση που πρωταγωνιστούν όπου λέγεται «Παγίδα».

Το γνωστό ζευγάρι μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στην σχέση τους καθώς έχουν κλείσει 33 χρόνια κοινής πορείας. Οι ίδιοι ανέφεραν χαρακτηριστικά πως: «Είμαστε μαζί 33 χρόνια. Θέλει πολλή δουλειά, το μαθαίνεις βήμα βήμα.

Δε σου χαρίζεται ποτέ η αγάπη. Είναι πολύ εύκολο να γκρεμίσεις κάτι παρά να το χτίσεις. Πρέπει να μάθουμε να ζητάμε τα δύσκολα στις σχέσεις και όχι τις ευκολίες. Πρέπει να σεβόμαστε τον κόπο που καταβάλει κάποιος για να είναι σε μια σχέση. Η ευτυχία δεν κρύβεται στα μεγάλα, κρύβεται στην καθημερινότητα»

«Η θεατρική παράσταση ‘παγίδα’ που ανεβάζουμε στο θέατρο Ζίνα είναι ένα αστυνομικό θρίλερ εμποτισμένο με αρκετό χιούμορ. Το θέατρο είναι η αντιβίωση σε όλα αυτά που συμβαίνουν, μας χρειάζεται ο κόσμος γιατί στοχεύουμε στην ψυχή και την ανάτασή του». Μάλιστα, παλιότερα είχαν κάνει επίσης δηλώσεις για την σχέση τους.