Αλέξανδρος Μπουρδούμης: Όλη η αλήθεια για τη συνεργασία με τον Πέτρο Φιλιππίδη - "Δεν παίξαμε μπουνιές..."

"Δέχτηκα έντονη κριτική"

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Αλέξανδρος Μπουρδούμης: Όλη η αλήθεια για τη συνεργασία με τον Πέτρο Φιλιππίδη -

Καλεσμένος στο πλατό του "Χαμογέλα και πάλι" ήταν το πρωί του Σαββάτου 5/2 ο γλυκύτατος Αλέξανδρος Μπουρδούμης. Ο ηθοποιός, πάντα χαμογελαστός έδωσε μια άκρως αποκαλυπτική συνέντευξη ξεκαθαρίζοντας πολλά για τα οποία αναρωτιόταν το κοινό, όταν ο ηθοποιός έπαιζε στην ίδια σειρά με τον Πέτρο Φιλιππίδη , και λίγο μετά έγιναν οι αποκαλύψεις για τη σύζυγο του και την σεξουαλική παρενόχληση που δέχτηκε απο εκείνον.

Τα λόγια του Αλέξανδρου Μπουρδούμη σχετικά με τον Πέτρο Φιλιππίδη

«Όσον αφορά στο δικαστήριο δεν έχει να κάνει με αυτά που κατήγγειλαν η Άννα Μαρία, η Πηνελόπη και η Λένα. Έχει να κάνει με άλλες καταγγελίες που είναι ποινικό δικαστήριο. Το κομμάτι αυτό έχει συζητηθεί, υπήρχε μια διαδικασία που προχωράει στο ΣΕΗ που έχει να κάνει με τη διαγραφή από το Σωματείο. Καμιά φορά μπερδεύεται ο κόσμος…

Δέχτηκα πολύ έντονη και εύλογη κριτική επειδή συμμετείχα στην ίδια σειρά με τον Πέτρο Φιλιππίδη. Όταν ένας ηθοποιός καλείται να παίξει στην τηλεόραση και όχι σε έναν θίασο συνήθως δεν γνωρίζεις όλο το καστ. Σε καλούν σε μια δουλειά σου λένε για το σενάριο, τα χρήματα κλπ. Όταν έκανα τη συζήτηση δεν υπήρχε το όνομά του.

Όσο πλησιάζαμε προς τα γυρίσματα μας το είπαν. Εγώ γνώριζα την υπόθεση, ήμασταν όμως στο απόλυτο lockdown το δεύτερο, χωρίς δουλειά, η γυναίκα μου με ένα μωρό παιδί, τα θέατρα κλειστά και έπρεπε να δουλέψω.

Τα αποφασίσαμε, τα βάλαμε κάτω ως οικογένεια και από εκεί και ύστερα πήγα να δουλέψω.

Δεν σκοτωθήκαμε, δεν παίξαμε μπουνιές. Τώρα το τι συζητήθηκε μεταξύ εμού και του κ. Φιλιππίδη είναι άλλη ιστορία και θα μείνει για εμάς. Είναι βασικό να τονίσω ότι αυτή η συνεργασία έγινε όταν δεν γνωρίζαμε ότι θα γίνουν οι καταγγελίες. Κάναμε απλά τη δουλειά μας.

Ήταν πάρα πολύ δύσκολο κι ήταν ακόμη πιο δύσκολο όταν ήρθε η στιγμή… Ούτε καν το σκέφτηκα γιατί κάποιοι άλλοι το σκέφτηκαν, σταμάτησαν ανθρώπους από το να κάνουν καταγγελία»

Τι είχε δηλώσει μετά την προφυλάκιση του Πέτρου Φιλιππίδη

Με τη φράση «Καθώς φαίνεται η δικαιοσύνη είναι τετράγωνη, σ’ όλα τα μέρη ίση και όμοια» θέλησε να σχολιάσει ο ηθοποιός Αλέξανδρος Μπουρδούμης την προφυλάκιση του Φιλιππίδη, καθώς η σύζυγός του Λένα Δροσάκη ήταν η μια από τις τρεις ηθοποιούς όπου πήρε το θάρρος και τον κατήγγειλε.

Ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης δεν στάθηκε εκεί καθώς συνέχισε με άλλη μια ανάρτηση μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram όπου έγραψε χαρακτηριστικά «Η δικαιοσύνη βρίσκεται ανάμεσα στην υπερβολική επιείκεια και την ανθρώπινη σκληρότητα».

Μπουρδούμης στο Instagram

Μπουρδούμης για τον Πέτρο Φιλιππίδη

Η απάντηση του Αλέξανδρου Μπουρδούμη