Σοκάρει ο Πυγμαλίων Δαδακαρίδης - "Θα είχα κρεμαστεί αν..."

Η αναφορά στο MeToo

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Σοκάρει ο Πυγμαλίων Δαδακαρίδης -

Στην εκπομπή Dot και τους Νάντια Μπουλέ και Μίνω Θεοχάρη, το Σάββατο 5/2, έδωσε συνέντευξη ο Πυγμαλίων Δαδακαρίδης. Ο αγαπημένος ηθοποιός που πάντα με τις ερμηνείες του καταφέρνει να κερδίζει την λατρεία του κοινου, μίλησε μεταξύ άλλων, και για το κίνημα #Μetoο.

Τα λόγια του ηθοποιού Πυγμαλίωνα Δαδακαρίδη σχετικά με το #MeToo

«Η βία και η αγένεια μπορεί να με στείλουν στο ψυχιατρείο. Πολλές φορές έχω ορθώσει ανάστημα. Έχω αντιδράσει άσχημα για να υπερασπιστώ κάποιον άλλον. Δεν μπορώ να βλέπω τη βία και την αδικία. Έχει σφίξει το στομάχι μου με όσα έχουν συμβεί τελευταία στο χώρο.

Δεν περίμενα τέτοιο σκοτάδι. Δηλαδή, να κάνω κάτι σε εσένα που δεν θα μπορείς για μια ολόκληρη ζωή να «ισιώσεις»; Ποτέ! Εγώ είμαι πολύ ενοχικός, δεν θα μπορούσα να ζήσω με κάτι τέτοιο, θα κρεμιόμουν, δεν ξέρω τι θα έκανα. Με σόκαραν και με στεναχώρησαν πάρα πολύ», είπε χαρακτηριστικά ο ηθοποιός.

"Έφαγα ένα χαστούκι μέσα στη μούρη όταν έμαθα..."

Στην εκπομπή «Τι λες τώρα» είχε μιλήσει πριν από μερικούς μήνες ο Πυγμαλίων Δαδακαρίδης, ο οποίος είχε αναφερθεί στην υπόθεση του Πέτρου Φιλιππίδη.

Στεναχωρήθηκα όταν έμαθα για τον Πέτρο Φιλιππίδη. Στο άκουσμα της είδησης έφαγα ένα χαστούκι μέσα στη μούρη. Ακόμα και σήμερα όταν με σταματούν στο δρόμο, δεν ξέρω πως να το διαχειριστώ».