Κατάξανθη με τεράστια χείλη και μπλε φακούς επαφής - Έτσι είναι η Βίβιαν 4 χρόνια μετά το Power of Love

Αποκλείεται να την αναγνωρίζατε

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κατάξανθη με τεράστια χείλη και μπλε φακούς επαφής - Έτσι είναι η Βίβιαν 4 χρόνια μετά το Power of Love

Τελείως διαφορετική είναι σήμερα η Βίβιαν Τσιμίλα, 4 χρόνια μετά τη συμμετοχή της στο «Power of Love», που φημολογείται ότι ενδέχεται να επιστρέψει ξανά στους τηλεοπτικούς μας δέκτες. Η συγκεκριμένη παίκτρια ήταν από τις πιο πολυσυζητημένες μιας και είχε γίνει viral με τους τσακωμούς της με τον Νίκο Σπυριδαντωνάκη.

Η ίδια ωστόσο πλέον έχει προχωρήσει στη ζωή της και έχει γυρίσει για τα καλά σελίδα. Η Βίβιαν διανύει την πιο όμορφη περίοδο της ζωής της μιας και είναι σε σχέση.

Ωστόσο, η εικόνα της είναι αρκετά διαφοτική σε σχέση με παλιά, καθώς είναι πολύ πιο ξανθιά, με την ίδια μάλιστα να φορά μπλε φακούς επαφής.

Έτσι είναι η Βίβιαν 4 χρόνια μετά το Power of Love

Έτσι είναι η Βίβιαν 4 χρόνια μετά το Power of Love φωτογραφίες

Έτσι είναι η Βίβιαν 4 χρόνια μετά το Power of Love

Αγνώριστη είναι όμως και η Αθηνά Χρυσαντίδου 3 χρόνια μετά το Power of Love

Την Αθηνά Χρυσαντίδου την γνωρίσαμε μέσα από την συμμετοχή της στο Power of Love, όπου είχε τραβήξει πολλά βλέμματα και σχόλια λόγω της σχέσης της με τον Δώρο Παναγίδη. Έμειναν ζευγάρι ακόμη και μετά το τέλος του ριάλιτι, ωστόσο, η σχέση τους δεν κράτησε μεγάλο διάστημα.

Μετά μάλιστα την ολοκλήρωση του παιχνιδιού, αποφάσισε να ασχοληθεί και με το τραγούδι! Κάνει μαθήματα καθημερινά και έχει βελτιωθεί φωνητικά και μαζί με την "καυτή" παρουσία της διαθέτει ένα πακέτο που σημειώνει Limit Up διασκέδασης στο κοινό.

Πριν από λίγες ημέρες επίσης, η Αθηνά Χρυσαντίδου μετά την συνεργασία της με τον Αντύπα, έκλεισε συνεργασία με το Galea Theater και από τις αρχές Δεκέμβρη εμφανίζεται κάθε Σάββατο πάνω στην πίστα.

Ωστόσο, η εμφάνιση της Αθηνάς δεν μοιάζει πολύ με την εμφάνιση με την οποία την γνωρίσαμε στο Power of Love. Πλέον έχει το μαλλί της ξανθό πλατίνα, ενώ φαίνεται πως έχει βάλει λίγο ακόμη χείλη.