Γενέθλια για τον Γιώργο Παπαδάκη - Το ξέφρενο πάρτυ και η ξεκαρδιστική τούρτα

Γέλασε με την καρδιά του

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Γενέθλια για τον Γιώργο Παπαδάκη - Το ξέφρενο πάρτυ και η ξεκαρδιστική τούρτα

Γενέθλια για τον Γιώργο Παπαδάκη, τον παρουσιαστή που κρατάει τα σκήπτρα του πρωινού προγράμματος του Αντ1 πάνω από 30 χρόνια. O αγαπημένος παρουσιαστής είχε τα γενέθλιά του και τα γιόρτασε με την ψυχή του.

Ο αγαπημένος παρουσιαστής της ελληνικής τηλεόρασης, που τον έχουμε συνδέσει αυτόματα με τα πρωινά μας (δείτε εδώ τι συμβαίνει με το τηλεοπτικό του μέλλον), πάντα χαρούμενος, νεανικός και με πολύ χιούμορ, έσβησε την τούρτα που του έκαναν έκπληξη η συνεργάτες του από το "Καλημέρα Ελλάδα" και τα κεράκια που έδειχναν τον αριθμό 17 με τον ίδιο να διακωμωδεί το γεγονός στα social media.

Τα στιγμιότυπα της έκπληξης στο Γιώργο Παπαδάκη και η τούρτα του

«Αισίως 17 χρονών σήμερα. Σας ευχαριστώ όλους για τις υπέροχες ευχές», έγραψε ο ίδιος.

Η τούρτα του Γιώργου Παπαδάκη
Ο Γιώργος Παπαδάκης σβήνει την τούρτα του

Έκπληκτος ο Γιώργος Παπαδάκης στον αέρα του Καλημέρα Ελλάδα με το μήνυμα που έλαβε - Τι συνέβη;

Η εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη, Καλημέρα Ελλάδα, η οποία σημειώνει μεγάλη επιτυχία σύμφωνα με τα νούμερα τηλεθέασης, ξεκίνησε, το πρωί της Παρασκευής 4/2 με μια μεγάλη έκπληξη. Πιο συγκεκριμένα, ο παρουσιαστής της εκπομπής έλαβε ένα μήνυμα το οποίο δεν περίμενε. Ο λόγος για την Ελένη Λουκά, η οποία σήμερα έχει γενέθλια και, έτσι, του έστειλε για να της ευχηθεί στον αέρα της εκπομπής.

«Είμαι η Ελένη Λουκά. Η γνωστή, η πραγματική, η αληθινή. Σήμερα 4 Φεβρουαρίου έχω τα γενέθλιά μου. Σήμερα 4 Φεβρουαρίου γεννήθηκα. 4 Φεβρουαρίου την ημέρα που πέθανε ο Θεόδωρος Κολοκοτρώνης. Τυχαίο; Δεν νομίζω! Θα ήθελα να μου πείτε χρόνια πολλά. Περιμένω», έγραφε το μήνυμα το οποίο διάβασε ο Γιώργος Παπαδάκης στον αέρα της εκπομπής, με εκείνον να απαντάει αμέσως:

«Ελενάρα μου! Ελένη μου! Χρόνια πολλά Ελένη μου...είναι η πρώτη φορά που δεν με έβρισε. Και τώρα που σου είπα χρόνια πολλά, ρίξτα μου με 5-6 μηνύματα».