«Θα πάρουμε 1% τηλεθέαση...» - Ο Snik «άδειασε» τον Γιώργο Λιάγκα

Συνεχίζεται δυναμικά η κόντρα

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
«Θα πάρουμε 1% τηλεθέαση...» - Ο Snik «άδειασε» τον Γιώργο Λιάγκα

Νέα κόντρα ξεκίνησε μετά τον Snik και τον Light, ανάμεσα στον Snik και τον Γιώργο Λιάγκα. Ο παρουσιαστής στον αέρα του Πρωινού κατακεραύνωσε τον γνωστό τράπερ, ο οποίος είχε απασχολήσει και παλαιότερα τις πρωινές εκπομπές, λόγω του ότι διατηρούσε σχέση με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου, για τη συμπεριφορά του και για όσα πρεσβεύει.

«Ακούστε με γιατί είμαι έξαλλος. Εγώ πριν από δύο – τρία χρόνια βγήκε ο Snik και είχε μια απαράδεκτη συμπεριφορά απέναντι στη δημοσιογράφο. Βγήκα και είπα ότι οι στοιχειώδεις κανόνες ευγένειας απαιτούν σε έναν άνθρωπο που κάνει τη δουλειά του να φερθείς ευγενικά. Δεν είσαι υποχρεωμένος να μιλήσεις. Βγήκαν όλοι και με κατακρεούργησαν για ακόμη μια φορά. Είπαν μπράβο Snik. Ήμουν ο μόνος που έλεγα ότι αυτά τα τραγούδια προωθούν τη βία. Τώρα ανακαλύψαμε όλοι όψιμα ότι τα τραγούδια αυτά προβάλλουν τον σεξισμό και τη βία»

Φυσικά ο Snik δεν άφησε τίποτα να πέσει κάτω απαντώντας μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagramκαι τροφοδοτώντας εκ νέου την κατάσταση. «Εδώ είμαστε… Η πυγμαχία δεν είναι άθλημα είναι βία… Οπότε το να παίξεις πυγμαχία είναι κάτι πολύ κακό… Ε θα πάρουμε 1% παραπάνω τηλεθέαση» ανέφερε χαρακτηριστικά ενώ ανέβασε και ένα σχετικό στόρυ στον λογαριασμό του στο Instagram, γεμάτο υπονοούμενα.

Η ανάρτηση του Σνικ

Το σχετικό απόσπασμα του σχολιασμού του Γιώργου Λιάγκα στο Πρωινό

«Αν ο κύριος Δημήτρης Γιαννούλης ήταν μάγκας...» - Εκτός εαυτού ο Λιάγκας

Ο κακός "χαμός" έχει δημιουργηθεί στον χώρο της μουσικής βιομηχανίας ανάμεσα στον Snik και τον Light καθώς τις προηγούμενες ημέρες έχει υπάρξει μια απίστευτη κόντρα με αποτέλεσμα οι δυο τους να ανταλλάξουν χυδαίες εκφράσεις. Έτσι, κανόνισαν ραντεβού για να λύσουν τις διαφορές τους παίζοντας ξύλο.

Με αφορμή το συγκεκριμένο γεγονός, το πρωί της Παρασκευής 4/02 μέσα από την εκπομπή «Πρωινό», έδειξαν ένα βίντεο στο οποίο απεικονίζει τον Snik να προκαλεί τον Γιώργο Λιάγκα σε πυγμαχία με αποτέλεσμα ο γνωστός παρουσιαστής να γίνει έξαλλος.

«Μπορώ να του απαντήσω. Ακούστε με γιατί είμαι έξαλλος. Εγώ πριν από δύο – τρία χρόνια βγήκε ο Snik και είχε μια απερίγραπτη συμπεριφορά απέναντι στη δημοσιογράφο και βγήκα και είπα ότι οι στοιχειώδεις κανόνες ευγένειας απαιτούν σε έναν άνθρωπο που κάνει τη δουλειά του να φερθείς ευγενικά.

Δεν είσαι υποχρεωμένος να μιλήσεις. Βγήκαν όλοι και με κατακρεούργησαν γι ακόμη μια φορά. Είπαν μπράβο Snik. Ήμουν ο μόνος που έλεγα ότι αυτά τα τραγούδια προωθούν τη βία. Τώρα όλοι ανακαλύψαμε όλοι ότι τα τραγούδια αυτά προβάλουν τον σεξισμό και τη βία και έναν τρόπο ζωής απεχθέστατο και αντιαισθητικό.

Ότι τις γυναίκες τις έχω μόνο για ιερόδουλες, τις πληρώνω για να αγοράζω γούνες και τις έχω μόνο να με υπηρετούν. Αυτά αναπαράγουν αυτά τα τραγούδια. Αν ο κύριος Δημήτρης Γιαννούλης ήταν μάγκας, μπορεί να είναι δεν ξέρω, θα έγραφε τώρα ένα τραγούδι για το παιδί που φόρεσε φούστα και ήθελε να συμβολίσει ότι είναι διαφορετικός».