Πρωτοφανές περιστατικό στον αέρα της ΕΡΤ - Πήγε να πέσει από την καρέκλα του ο παρουσιαστής

"Ποιος με γλωσσόφαγε"

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Πρωτοφανές περιστατικό στον αέρα της ΕΡΤ - Πήγε να πέσει από την καρέκλα του ο παρουσιαστής

Κακό μάτι έπεσε στο πλατό της εκπομπής "ΕΡΤ Σαββατοκύριακο" της ΕΡΤ, στην Κυριακή 6/2, όταν ο παρουσιαστής Κώστας Λασκαράτος παραλίγο να γίνει ένα με το πάτωμα. Εκτός λοιπόν από το Γιώργο Παπαδάκη, έχουν και άλλοι ατυχήματα με τις καρέκλες τους καθώς ο κ. Λασκαράτος «γκρέμισε» την καρέκλα του χωρίς ευτυχώς να πέσει ή να τραυματιστεί αντιμετωπίζοντας με χιούμορ το σκηνικό και ψάχνοντας ποιος τον γλωσσόφαγε!

«Ποιος με μάτιασε; Με γλωσσοφάγανε!» ανέφερε γελώντας. Ο γνωστός παρουσιαστής μεταξύ άλλων είχε μιλήσει πρόσφατα για την περιπέτεια του με τον κορωνοϊό.

Δείτε εδώ το στιγμιότυπο από την εκπομπή "ΕΡΤ Σαββατοκύριακο"

Ποιος είναι ο Κώστας Λασκαράτος

Ο Κώστας Λασκαράτος γεννήθηκε στην Αθήνα στις 16 Φεβρουαρίου του 1983. Είναι Αριστούχος διδάκτωρ του Παντείου Πανεπιστημίου, με βασικές σπουδές στην Αρχαιολογία και Ιστορία της Τέχνης στο ΕΚΠΑ και μεταπτυχιακές σπουδές στη Διοίκηση Πολιτισμικών Μονάδων. Εργάζεται ως δημοσιογράφος από το 2004.

Ξεκίνησε την επαγγελματική του σταδιοδρομία στο ραδιόφωνο του ΑΝΤ1 για λογαριασμό του οποίου βρέθηκε στο ακριτικό Καστελόριζο, στις 23 Απριλίου του 2010, από όπου μετέδωσε την ιστορική στιγμή της ένταξης της Ελλάδας στα Μνημόνια. Έχει εργαστεί σε εφημερίδες και ιστοτόπους ως προϊστάμενος πολιτικού ρεπορτάζ. Από το 2014 δημοσιογραφεί στη δημόσια τηλεόραση.

Έχει μετάσχει σε πλήθος δημοσιογραφικών αποστολών σε Ευρώπη, Αμερική, Κίνα και Ρωσία. Έχει λάβει συνεντεύξεις από υψηλούς αξιωματούχους, όπως ο Γάλλος Πρόεδρος Εμμανουέλ Μακρόν, ο Ευρωπαίος Επίτροπος Πιέρ Μοσκοβισί, ενώ έχει υποβάλει ερώτημα στον Ρώσο Πρόεδρο Βλάντιμιρ Πούτιν, μέσα στο Κρεμλίνο. Στην ΕΡΤ1 έχει παρουσιάσει τις εκπομπές «ΔΕΚΑ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ», «ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ», «ΣΥΝΔΕΣΕΙΣ», «ΕΡΤ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ» καθώς και έκτακτα προγράμματα για την πανδημία του COVID-19 και τους Ολυμπιακούς Αγώνες.