Συγκινεί η Μελίνα Μακρή με τις λεπτομέρειες του τοκετού - "Πέρασα δύσκολα, ήρθε νωρίτερα"

Τι είπε η τραγουδίστρια λίγες ώρες αφότου γέννησε

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Συγκινεί η Μελίνα Μακρή με τις λεπτομέρειες του τοκετού -

Σε πελάγη ευτυχίας πλέει εδώ και λίγες ώρες η Μελίνα Μακρή, που μίλησε στο « Χαμογέλα και πάλι» πανευτυχής μετά τη γέννηση του γιου της. Η τραγουδίστρια φανερά συγκινημένη μίλησε για τις δυσκολίες της εγκυμοσύνη αλλά και του τοκετού της, αποκαλύπτοντας λεπτομέρειες.

Το αγοράκι της όμορφης Μελίνας, ήρθε στον κόσμο λίγο νωρίτερα από ότι περίμενε το ζευγάρι αλλά παρόλα αυτά όλα πήγαν καλά και η τραγουδίστρια είναι πιο ευτυχισμένη από ποτέ.

Τα λόγια της Μελίνας Μακρή λίγο μετά τον τοκετό της.

«Ήρθε λίγο νωρίτερα το αγοράκι μου, μας ξάφνιασε, αλλά όλα πήγαν καλά και τον χαίρομαι τώρα. Είναι μαγικό, νομίζεις ότι αλλάζει ο κόσμος σου και η ζωή σου. Είμαι χαρούμενη πολύ, τον βλέπω, τον χαζεύω με τις ώρες.

Η εγκυμοσύνη ήταν δύσκολη, απαιτητική, και ήταν δύσκολη και η γέννα. Ήταν μια εγκυμοσύνη που έκανα αντιπηκτικές ενέσεις, είχα λίγο αυξημένο ζάχαρο τον τελευταίο μήνα.

Την Πέμπτη τα ξημερώματα έσπασαν τα νερά, και στις 6 το πρωί το γεννήθηκε», περιέγραψε η δημοφιλής τραγουδίστρια.

«Ο σύζυγος ήταν μέσα στον τοκετό γιατί στην αρχή πήγαινα για φυσιολογικό τοκετό, αλλά επειδή τελικά έκανα καισαρική πέρασε έξω, δεν επιτρέπεται. Ένιωσα τη στήριξή του από το πρώτο λεπτό, ήταν βράχος δίπλα μου και με στήριξε πάρα πολύ», πρόσθεσε η ίδια.

Η πρώτη φωτογραφία του νεογέννητου μωρού της

Η Μελίνα Μακρή γέννησε την Πέμπτη 3/2 με καισαρική και πλέει σε πελάγη ευτυχίας, το ίδιο και όλα τα αγαπημένα της πρόσωπα. Η ίδια είχε μάλιστα αποκαλύψει στην εκπομπή «Super Κατερίνα» ότι ο γιος της θα πάρει το όνομα Γιάννης.

Η ίδια γνωστοποιήσε το ευχάριστο γεγονός μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, δημοσιεύοντας μια φωτογραφία με το χεράκι του νεογέννητου γιου της.

«New boy in town! 03/02/22 Μας αιφνιδίασες κ ήρθες νωρίτερα! Δεν το πιστεύουμε ακόμα ότι είσαι εδώ, ούτε ήμασταν προετοιμασμένοι για όλα αυτά που νιώσαμε για σένα! Σε λατρεύουμε! Μετά από μια απαιτητική εγκυμοσύνη, βίωσα μια πολύωρη γέννα που ήθελε φροντίδα, και είμαστε τόσο τυχεροί που ο γυναικολόγος μου @dr.lampros.dimolenis με πρόσεξε τόσο πολύ με καθησύχαζε σε όλη την πορεία και έβγαλε τον μικρούλη με ασφάλεια! Είσαι ο καλύτερος!

Επίσης ευχαριστώ τις μαίες μου:@gwgwpat_ και τα κορίτσια του @mynewbabycenter για την βοήθεια κ ενημέρωση! Ευχαριστώ την μαιευτική κλινική @mitera.gr Να είστε καλά όλοι σας με υγεία κ αγάπη! Μελίνα & Φράνκι» έγραψε στην λεζάντα της ανάρτησής της η Μελίνα Μακρή.