"Δεν το έχω ξεπεράσει" - Ραγίζει καρδιές ο Δημήτρης Ουγγαρέζος για την απώλεια που τον τσάκισε

"Μου σκάνε οι αναμνήσεις"

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα

Δεν μας έχει συνηθίσει σε τόσο αποκαλυπτικές κουβέντες. Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος που πλέον φιλοξενείται στο σπίτι του Mega, παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Τι Λες Τώρα

Ο γνωστός δημοσιογράφος μίλησε για την απώλεια των γονιών του, την προσωπική του ζωή και τα δημοσιεύματα που βλέπει κατά καιρούς αλλά και τη φετινή συνεργασία του στο πλευρό της Ελένης Μενεγάκη.

Οι δηλώσεις του Δημήτρη Ουγγαρέζου

«Δεν το έχω αντιμετωπίσει, δεν το έχω ξεπεράσει. Το έχω κλειδωμένο σε ένα δωμάτιο, κλεισμένο καλά εκεί και δεν το έχω δει. Μου σκάνε οι αναμνήσεις, οι τελευταίες μας στιγμές και φρικάρω. Ζορίζομαι. Μου λείπουν πολύ…»

«Οι τίτλοι ότι έχω να κάνω 2,5 χρόνια σεξ με έκαναν να ντραπώ! Όχι δεν ισχύει, δόξα το Θεό. Είμαι 2,5 χρόνια μόνος μου. Το απήλαυσα, τώρα νιώθω την ανάγκη να έχω έναν άνθρωπο δίπλα μου»

Η αποκάλυψη για το τροχαίο

Το σοκαριστικό ατύχημα που είχε στο παρελθόν με το αυτοκίνητό του περιέγραψε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος κατά την διάρκεια της εκπομπής «Ελένη»

Ο παρουσιαστής λοιπόν με αφορμή το σοκαριστικό δυστύχημα του Τζώρτζη Μονογυιού αποκάλυψε πως βρέθηκε για δύο εβδομάδες στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, με τους συνεργάτες του να μένουν συγκλονισμένοι.

"Όταν λένε κάποιοι πως "το 'χουν" με την ταχύτητα να μην τους αφήνουν, να επιμένουν να αφήσεις το αυτοκίνητο. Το λέω γιατί έχω βρεθεί στην Εντατική για δύο εβδομάδες, έχω χτυπήσει άσχημα με το αυτοκίνητο.

Με πήρε ο ύπνος στο τιμόνι, χτύπησα σε μία κολώνα η οποία έπεσε και δόξα τον Θεό που δεν σκοτώθηκα και δεν σκότωσα και κανένα άνθρωπο γιατί ήταν αρκετή ώρα που... κοιμόμουν. Πρέπει να σεβόμαστε το αυτοκίνητο, να μην υπερεκτιμούμε τις δυνάμεις μας γιατί πραγματικά είναι τσάμπα και βερεσέ" αποκάλυψε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος.