«Για 8 μήνες έτρωγε μόνο...» - Η σοκαριστική δίαιτα που έκανε η Άννα Βίσση

Το αποκάλυψε η Ναταλία Γερμανού

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
«Για 8 μήνες έτρωγε μόνο...» - Η σοκαριστική δίαιτα που έκανε η Άννα Βίσση

Το μεσημέρι της Κυριακής (6/2), η Ναταλία Γερμανού αποκάλυψε την δίαιτα που ακολουθούσε για πολλά χρόνια σε νεαρή ηλικία η Άννα Βίσση προκειμένου να κάνει το σώμα της να δέσει και να αποβάλει όλο το λίπος από πάνω της.

Κατά καιρούς έχουμε ακούσει πολλούς celebrities να υποβάλουν τους εαυτούς τους σε πολύ αυστηρές δίαιτες (δείτε εδώ την εξωφρενική δίαιτα της Αλίκης Βουγιουκλάκη). Η Άννα Βίσση, όπως εξήγησε η Ναταλία Γερμανού, από το 1996 και μετά αποφάσισε να κάνει μία ριζική αλλαγή στο σώμα της και στην εμφάνισή της.

Η αποκάλυψη της Γερμανού για τη δίαιτα της Άννας Βίσση

«Ήμουν στο σπίτι της μαζί με τον Καρβέλα. Κατεβαίνει η Άννα να φτιάξει πρωινό. Μέχρι τότε δεν είχε ασχοληθεί με τη γυμναστική και έτρωγε ό,τι της έκανε κέφι. Η Άννα τότε έτρωγε τα σουβλάκια της, τα χαλούμια της, τις κυπριακές μελόπιτες. Κάποια στιγμή της λέει ο Καρβέλας “γουρουνίτσα, δεν το πας καλά. Αν θες να βγαίνεις στις πίστες και να πέφτουν ξεροί δεν το πας καλά”. “Γουρουνίτσα” ήταν το υποκοριστικό της πάντα, δεν έχει σχέση με το φαγητό.

Από τότε κάτι της έκανε κλικ στο μυαλό της και για 8 μήνες έτρωγε κοτόπουλο στήθος με ρύζι και μπρόκολο. Έκανε μία ώρα τρέξιμο το πρωί, μία ώρα βάρη το απόγευμα και μία ώρα τρέξιμο το βράδυ. Αυτό κάθε μέρα. 10 μήνες μετά το αποτέλεσμα ήταν η γράμμωση που είδαμε στα “Αστέρια”.

Τη θυμάμαι στο στούντιο να τρώει ο Καρβέλας σουβλάκι και να του λέει “μπορώ να το μυρίσω;”. Από το 1996 δεν σταμάτησε να γυμνάζεται ποτέ», είπε χαρακτηριστικά η Ναταλία Γερμανού.

Η δίαιτα που ακολουθεί τώρα η Άννα Βίσση

Άννα Βίσση δίαιτα

Η fire fat δίαιτα, είναι μια δίαιτα ελεγχόμενων θερμίδων με 3 γεύματα και 2 σνακ ημερησίως. Κατά μέσο όρο παρέχει 1.315 θερμίδες, 24% από πρωτεΐνες, 30% από λιπαρά και 46% από υδατάνθρακες. Επίσης παρέχει ημερησίως γύρω στα 40 γραμμ. φυτικών ινών και 4320 μονάδες αντιοξειδωτικής προστασίας (ORAC).

ΚΥΡΙΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

Μειωμένη ενεργειακή πρόσληψη. Πρόσληψη ποιοτικών θερμίδων. Συνδυασμοί τροφίμων με χαμηλό γλυκαιμικό φορτίο (GL) και υψηλή μεταγευματική θερμογένεση (TEF). Διατηρεί υψηλή την ενεργητικότητα, δεν προκαλεί πείνα ή αδυναμία. Ευνοεί και επιταχύνει την απώλεια σωματικού λίπους, προστατεύει τη μυϊκή μάζα.

ΑΝΤΕΝΔΕΙΞΕΙΣ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ

Λήψη φαρμάκων, ορμονικές διαταραχές, προβλήματα θυρεοειδή, αμηνόρροια, πεπτικές ενοχλήσεις, προβλήματα υγείας όπως το σύνδρομο ευερέθιστου εντέρου, παχυσαρκία (δείκτης μάζας σώματος πάνω από 29,9 kg/m2).