Καταιγιστικές θα είναι οι εξελίξεις στο σημερινό 7/2 επεισόδιο της σειράς Μόλις Χθες, αφού μετά την μεταφορά της Έλενας στο νοσοκομείο χωρίς τις αισθήσεις, σήμερα η Έλενα μεταφέρεται στο νοσοκομείο χωρίς τις αισθήσεις της και ο Μιχάλης με τη Λουίζα ανησυχούν για την υγεία της.
Όλες οι εξελίξεις στο σημερινό 7/2 επεισόδιο της σειράς Μόλις Χθες
Ο εισαγγελέας προτείνει στην Κέλλυ μία νύχτα πάθους, όπως παλιά, για να φερθεί με επιείκεια στον προφυλακισμένο Στάθη. Η Άννα πλησιάζει ερωτικά τον Αντώνη που σοκάρεται και ο Ιάσονας τους πιάνει στα πράσα και γίνεται έξαλλος με τον πατέρα του.
Ο Σπύρος εξακολουθεί να πιέζει τον Αντώνη να μεσολαβήσει για να πάρει το ξενοδοχείο της Λουίζας και να την πετάξει στον δρόμο. Η Μαρία θέλει να βοηθήσει την Έλενα γιατί την λυπάται αλλά ο Αχιλλέας με τον Μιχάλη προσπαθούν να την αποτρέψουν.
Η Βέρα είναι πολλή στεναχωρημένη με την προφυλάκιση του Στάθη και η Χριστίνα φοβάται μήπως κάνει καμία «τρέλα». Η Λουίζα δεν ξέρει πώς να χειριστεί την ακρόαση για την επιμέλεια της Κατερίνας, γιατί θέλει να είναι και επίσημα ζευγάρι με τον Μιχάλη.
Τι θα δούμε αύριο;
Ο Σπύρος δείχνει στη Λουίζα την παράνομη λέσχη που διατηρεί, και εκείνη σοκάρεται. Τον απειλεί ότι θα τον καταγγείλει και εκείνος γελάει γιατί έχει την αστυνομία με το μέρος του. Η Λουίζα έχει πολλές ενοχές για την οικονομική καταστροφή του Ομίλου και μετά από πίεση του Ορέστη παραχωρεί το μεγαλύτερο μέρος του στον Σπύρο.
Ο Αχιλλέας αποκαλύπτει στον Μιχάλη ότι ο Σπύρος έχει κάνει αίτηση για την αποκλειστική κηδεμονία της Κατερίνας. Τα παιδιά στο ίδρυμα κάνουν ένα βιντεάκι για να εμψυχώσουν τον Στάθη που βρίσκεται στη φυλακή. Η Έλενα λέει ψέματα στη Μαρία ότι θα πάει σε ψυχολόγο.
Ο Άλκης κυνηγάει την Κορίνα για να του δώσει μία ακόμα ευκαιρία. Η Άννα συνεχίζει την πολιορκία της στον Αντώνη. Ο Στέφανος επισκέπτεται τη Μαρία για να ζητήσει άλλη μία φορά τη βοήθειά της.


">
">
">
">
">
">
">