"Έσπασε" την σιωπή της η Κρεμλίδου για τις φωτογραφίες της που έχουν διαρρεύσει - «Η πρώτη μου σκέψη ήταν να πηδήξω από τον...»

«Η Έλενα που ήμουν τότε ήταν μια άλλη Έλενα»

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor

Μέσα από το κανάλι της στο Youtube, η Έλενα Κρεμλίδου θέλησε να τοποθετηθεί και να απαντήσει δημόσια για πρώτη φορά, σχετικά με κάποια ροζ βίντεο που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο και πολλοί πιστεύουν πως πρωταγωνιστεί η ίδια. Μάλιστα, πριν από λίγο καιρό είχε αποκαλύψει πως της είχαν διαλύσει κυριολεκτικά το αυτοκίνητό της.

Πιο συγκεκριμένα, η ίδια ανέφερε χαρακτηριστικά πως υπάρχουν τρία βίντεο που κυκλοφορούν με το όνομά της και ξεκαθάρισε πως δεν είναι αυτή, αλλά κοπέλες που της μοιάζουν. Η Έλενα Κρεμλίδου τόνισε: «Τρέχω ακόμη με δίωξη και έχω κάνει μηνύσεις για φωτογραφίες που είμαι εγώ.

Όταν μου έστειλαν την πρώτη φωτογραφία, που εγώ είχα ξεχάσει ότι υπήρχε, γιατί είναι τόσο παλιά… Με το που με απείλησαν για να τους στείλω άλλη φωτογραφία, γιατί αλλιώς θα κυκλοφορούσε παντού, η πρώτη μου σκέψη ήταν να πηδήξω από τον τέταρτο. Χαίρομαι πάρα πολύ που δεν το έκανα. Η Έλενα που ήμουν τότε ήταν μια άλλη Έλενα».

Οι δηλώσεις της Έλενας Κρεμλίδου

"Ότι θέλω θα βάζω στο μ@@@ι μου!» - Ξέσπασμα άνευ προηγουμένου από την Έλενα Κρεμλίδου

Σε ένα έντονο ξέσπασμα προχώρησε πρόσφατα η Έλενα Κρεμλίδου, την οποία γνωρίσαμε καλύτερα μέσα από το φετινό Survivor. Η ίδια θέλησε να απαντήσει για ακόμη μια φορά σε έναν από τους ακολούθους της, με αρκετό αποστομωτικό τρόπο.

Η Έλενα είναι αρκετά ενεργή στα social media και σχεδόν καθημερινά αλληλεπιδρά με τους διαδικτυακούς της φίλους. Αυτή τη φορά, η ίδια -που πριν λίγο καιρό τράκαρε- δεν δίστασε να απαντήσει σε ένα προβλητικό σχόλιο, το οποίο έγραφε χαρακτηριστικά: «Πάω στοίχημα και μαύρος».

Εκείνη λοιπόν απάντησε με ένα βίντεο που δημοσίευσε στα social media, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Ότι θέλω θα βάλω στο μ@@@@ι μου. Δικό μου είναι»!

Το ξέσπασμα της Έλενας Κρεμλίδου