Επιστρέφει η Νένα Μεντή μετά από 13 χρόνια στην τηλεόραση - Δείτε πως είναι σήμερα η ηθοποιός

Ο ρόλος της στη νέα σειρά της ΕΡΤ

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Επιστρέφει η Νένα Μεντή μετά από 13 χρόνια στην τηλεόραση - Δείτε πως είναι σήμερα η ηθοποιός

Είναι σπουδαία θεατρική ηθοποιός και περιζήτητη στην τηλεόραση, καθώς όλες οι συμμετοχές της σε σίριαλ υπήρξαν άκρως επιτυχημένες, ενώ η ίδια εδώ και αρκετά χρόνια δεν έχει πει ναι σε κάποια πρόταση καθώς δεν υπήρξε κάποια που να την συναρπάσει, τουλάχιστον μέχρι σήμερα. Σύμφωνα λοιπόν με επιβεβαιωμένες πληροφορίες μας, η ταλαντούχα Νένα Μεντή είπε το μεγάλο ναι επιστρέφει στις τηλεοπτικές μας οθόνες μετά από 13 χρόνια.

Γεννήθηκε στην Αθήνα και σπούδασε στη Δραματική Σχολή του Εθνικού Θεάτρου (1966). Πρωτοεμφανίστηκε στο θέατρο το ίδιο έτος με το θίασο της Κατερίνας Ανδρεάδη στο έργο Μαθήματα ηθικής και ξεκίνησε την καριέρα της τη δεκαετία του 1970, πλάι στην Κατίνα Παξινού και τον Αλέξη Μινωτή ενώ προερχόταν από καλλιτεχνική οικογένεια καθώς πατέρας της ήταν ο συνθέτης Σπήλιος Μεντής και θείος της ο κωμικός ηθοποιός Κώστας Μεντής.

Η Νένα Μεντή έχει να παίξει σε τηλεοπτική σειρά από το 2009 στο 4 του Παπακαλιάτη, (δείτε εδώ τις εξελίξεις για τη νέα σειρά που ετοιμάζει) με μια εξαίρεση το 2015 όπου εμφανίστηκε στην 10η Εντολή. Όπως μαθαίνουμε, λοιπόν, η ηθοποιός θα πρωταγωνιστήσει στη νέα σειρά υπερπαραγωγή της ΕΡΤ, Το βραχιόλι της Φωτιάς.

Σύμφωνα με πληροφορίες μας, η ηθοποιός, Νένα Μεντή, αφότου είπε το πολυπόθητο ναι στην παραγωγή, υπέγραψε πριν από μερικές μέρες και μαζί της θα είναι επίσης στη σειρά ο λαμπρός Νίκος Ψαρράς και ο Θάνος Τοκάκης. Αυτή την εβδομάδα αναμένεται να κλείσουν και τα υπόλοιπα ονόματα που θα πλαισιώσουν το καστ αυτής της υπερπαραγωγής.

Η υπόθεση της νέας σειράς - υπερπαραγωγής της ΕΡΤ

Το χρονικό μιας κοινωνίας που συντρίβεται και αναφύεται μέσα από τα ερείπιά της. Η θυελλώδης ιστορία του μικρού Ιωσήφ, όπως την καταγράφει ένα νυχτερινό παραμύθι: Θεσσαλονίκη, 1917. Οι φλόγες ζώνουν την εβραϊκή συνοικία. Η Μπενούτα με τα παιδιά της βρίσκονται στο σπίτι. Ένας Τσιγγάνος, ο Αγγελής, τους διασώζει την τελευταία στιγμή. Τους μεταφέρει στον καταυλισμό του, μακριά απ’ τον όλεθρο.

Μεγάλο μέρος της πόλης καταστρέφεται. Ένα πολύτιμο κόσμημα σώζεται. Ένα κειμήλιο που συνδέει ανθρώπους και γεγονότα. Εβραίους και Τσιγγάνους. Δυο λαούς με διαφορετική κοσμοαντίληψη αλλά με πεπρωμένο κοινό. Πόλεμος, ναζιστική θηριωδία, Άουσβιτς. Οι σκληρές σελίδες του Ολοκαυτώματος. Η οδύσσεια ενός βραχιολιού.

Πως είναι σήμερα η Νένα Μεντή

Η ηθοποιός Νένα Μεντή
η Νένα Μεντή επιστρέφει στην τηλεόραση
Η Νένα Μεντή σήμερα