Ανατροπή για την Ιωάννα Μαλέσκου και το Love it - Ραγδαίες εξελίξεις στο ΣΚΑΙ

Θα συνεχιστεί και του χρόνου η εκπομπή;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Ανατροπή για την Ιωάννα Μαλέσκου και το Love it - Ραγδαίες εξελίξεις στο ΣΚΑΙ

Το ξανθό μαλλί και το ύφος της έκαναν τους πάντες να μιλούν για τη διάδοχο της Ελένης Μενεγάκη δημιουργώντας ίσως έτσι άλλες προσδοκίες για την Ιωάννα Μαλέσκου, που είναι ένα από τα πρόσωπα που βρίσκονται συχνά στο επίκεντρο των συζητήσεων. Η Ιωάννα Μαλέσκου βρέθηκε το καλοκαίρι του 2019 στον ΣΚΑΪ, από το τοπικό κανάλι της Κρήτης όπου εργαζόταν για αρκετά χρόνια.

Ο ισχυρός ανταγωνισμός που επικρατεί στη συγκεκριμένη ζώνη, που βρίσκεται τώρα η παρουσιάστρια, έχουν επηρεάσει και τις επιδόσεις της εκπομπής της «Love it». Το γεγονός αυτό έθετε σε αμφισβήτηση τη συνέχεια της εκπομπής και την επόμενη σεζόν στο πρόγραμμα του ΣΚΑΪ.

Δημοσιεύματα μάλιστα έφερναν την Ιωάννα Μαλέσκου εκτός καναλιού του Φαλήρου ωστόσο δεν αποκλείεται να έχουμε ανατροπή. Σύμφωνα με δημοσίευμα του iciao.gr δεν αποκλείεται το «Love it» να συνεχίσει για ακόμη μία σεζόν.

Ποιο το μέλλον της Ιωάννας Μαλέσκου

Το σχετικό ρεπορτάζ αναφέρει ότι οι λόγοι για αυτή την απόφαση είναι κυρίως δύο. Αρχικά, το κόστος της εκπομπής είναι αρκετά χαμηλό και δεν επιβαρύνει ιδιαίτερα το budget του σταθμού, αφετέρου υπάρχουν πολλοί χορηγοί που, παρά τα χαμηλά νούμερα, εμπιστεύονται την Ιωάννα Μαλέσκου και θέλουν να διαφημιστούν στην εκπομπή της.

Από ότι φαίνεται η Ιωάννα Μαλέσκου, έχει τελικά δημιουργήσει ένα δυνατό όνομα στον χώρο της τηλεόρασης και δυνατό γυναικείο κοινό. Έτσι, με αυτά τα δεδομένα στον ΣΚΑΙ εξετάζουν την παραμονή της στο κανάλι για μια ακόμα σεζόν, αφού μπορεί τα νούμερα να μην είναι καλά ωστόσο είναι αρκετά εμπορική.

Τι προτάσεις έχει δεχτεί η Ιωάννα Μαλέσκου για τη νέα σεζόν

Η Ιωάννα Μαλέσκου έχει δεχτεί πρόταση από το STAR να στήσει εκ νέου την πρωινή του ζώνη, μιας και το δίδυμο των ραδιοφωνικών παραγωγών με την εκπομπή «Brekfast at Star», δεν σημείωσε την επιτυχία που περίμεναν. Να τονίσουμε πως την θέση της προβλέπεται να αναλάβει μια άλλη γνωστή παρουσιάστρια, βέβαια δεν έχει επιβεβαιωθεί ακόμη.

Δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής Χαμογέλα και Πάλι έκανε το πρωί της Κυριακής (9/1) η Ιωάννα Μαλέσκου, και αναφέρθηκε στις φήμες που την θέλουν να μετακομίζει στο Open μετά τη λήξη του συμβολαίου της με τον ΣΚΑΪ.

«Κάθε δυσκολία, κάθε εμπειρία έρχεται να σε διδάξει κάτι. Ξέρεις τι λένε γι’ αυτούς που βάζουν τις δυσκολίες και τα εμπόδια. Νομίζω ότι αυτά προκύπτουν και όχι μόνο σε εμένα, αλλά σε όλον τον κόσμο. Το θέμα είναι πώς εμείς διαχειριζόμαστε τις καταστάσεις, που μας δυσκολεύουν», είπε αρχικά.

Στην ερώτηση για το αν έχει συμφωνήσει με το Open, είπε: «Και να ισχύει αυτό, υπήρχε περίπτωση να σου απαντήσω τώρα; Η αλήθεια είναι ότι έχω ένα συμβόλαιο, το οποίο ειλικρινά πάει πάρα πολύ καλά. Το τιμώ. Όταν τελειώσει η σεζόν τελειώνει και το συμβόλαιό μου, από εκεί και πέρα δε ξέρεις μπορεί να προκύψει. Ο καθένας να κοιτάζει τα δικά του, η δική μου συνεργασία είναι άριστη».