Στάθης Παναγιωτόπουλος: «Είμαι αγχωμένη που θα τον...» - Οι νέες δηλώσεις της κοπέλας που τον κατήγγειλε πρώτη

Τι ζήτησε από τους δημοσιογράφους

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Στάθης Παναγιωτόπουλος: «Είμαι αγχωμένη που θα τον...» - Οι νέες δηλώσεις της κοπέλας που τον κατήγγειλε πρώτη

Σε δύο μέρες ξεκινά η δίκη του Στάθη Παναγιωτόπουλο -δείτε εδώ την νέα του εμφάνιση- με την πρώτη κοπέλα που τον κατήγγειλε να δηλώνει πως αρκετά αγχωμένη για το γεγονός πως θα χρειαστεί να τον ξαναδεί από κοντά. Η 30χρονη επιθυμεί να κρατήσει την ανωνυμία της καθώς δε θέλει να διαρρεύσει φωτογραφία του προσώπου της ενώ μάλιστα ζήτησε από τους δημοσιογράφους να τη σεβαστούν και να μην την κυνηγούν στο δικαστήριο για δηλώσεις.

Οι δηλώσεις της κοπέλας που κατήγγειλε τον Στάθη Παναγιωτόπουλο 2 μέρες πριν την δίκη

«Είμαι αγχωμένη για το επερχόμενο δικαστήριο παρόλο που έχω προετοιμαστεί αρκετό καιρό, από τον Σεπτέμβρη που περίμενα να εκδικαστεί η υπόθεση. Είμαι αγχωμένη που πρέπει να αντικρίσω τον άνθρωπο που μου έκανε όλα αυτά. Είμαι αγχωμένη και για τους δημοσιογράφους που θα περιμένουν απέξω και αυτό είναι κάτι το οποίο δεν μπορώ να διαχειριστώ και φοβάμαι πάρα πολύ καθώς προσπαθώ να προστατέψω την ανωνυμία μου όλο αυτό τον καιρό.

Δεν θα ήθελα να στιγματιστώ γιατί αυτό θα ήταν κάτι που θα με επηρεάσει στο μέλλον σε κάποια δουλειά ή σε κάποια σχέση. Το προσπαθώ καιρό και το έχω καταφέρει αλλά με αγχώνει η αντιμετώπιση από τα μέσα. Κάποιοι δημοσιογράφοι δεν σεβάστηκαν το πρόσωπό μου και όλο αυτό που βιώνω. Τους παρακαλώ να μην με τραβήξουνε πλάνα και να μην με κυνηγάνε καθώς δεν είμαι εγώ το δημόσιο πρόσωπο ή το πρόσωπο που έκανε κάτι», είπε χαρακτηριστικά η 30χρονη.

Η απολογία του για τα όσα κατηγορείται

«Αρνούμαι τις κατηγορίες που μου αποδίδονται. Πιο συγκεκριμένα δηλώνω ότι δεν έχω καμία σχέση με την ανάρτηση του επίμαχου υλικού στο διαδίκτυο για το έτος 2021 για το οποίο και κατηγορούμαι σύμφωνα με τη μήνυση της κυρίας […]. Ειδικότερα στα επίμαχα δύο αρχεία αναγνωρίζω τον εαυτό μου ως συμμετέχοντα, πλην όμως δεν έχω προβεί στην ανάρτηση αυτών στις συγκεκριμένες ιστοσελίδες και παρακαλώ υποβάλλοντας σχετικό αίτημα να ελεγχθεί από την υπηρεσία σας από ποια ηλεκτρονική διεύθυνση IP έχουν αναρτηθεί αυτά καθώς και ποια ημερομηνία.

Θέλω να διευκρινίσω ότι τα επίμαχα αρχεία είχαν αρχικά αναρτηθεί στο διαδίκτυο και συγκεκριμένα μόνο στην ιστοσελίδα […] από εμένα προσωπικά κατά το παρελθόν και πριν το έτος 2019, αλλά στη συνέχεια, στους πρώτους μήνες του ίδιου έτους 2019 με δική μου πρωτοβουλία τα απέσυρα όλα από την εν λόγω ιστοσελίδα. […] Αναφορικά με το χρήστη με username … έχω να σας πω ότι εγώ είχα δημιουργήσει αυτό το προφίλ αποκλειστικά στην ανωτέρω ιστοσελίδα και μέσω αυτού είχα αναρτήσει τα επίμαχα αρχεία και τα οποία επίσης διέγραψα το 2019, ενώ έκτοτε δεν έχω προβεί σε καμία δραστηριότητα. Δηλώνω ότι έχω μετανιώσει για τις πράξεις μου του 2019, ενώ από τότε δεν έχω κάνει το παραμικρό. Και ζητώ συγγνώμη από τη μηνύτρια. Τίποτα άλλο δεν έχω να προσθέσω».

«Η ανάρτηση έγινε περίπου το 2015. Ήμασταν σε σχέση τότε. Δεν το ήξερε η κοπέλα, το έκανα εγώ. Αισθανόμουν ότι εκείνη την εποχή ήθελα μια σεξουαλική διέγερση με την ανάρτηση βίντεο. Δύο ανάρτησα με τη συγκεκριμένη κοπέλα, όλα ήταν το 2014-2015. Ένιωθα μια διέγερση διαβάζοντας τα ηλεκτρονικά σχόλια στις αναρτήσεις. Αυτή τη στιγμή που το σκέφτομαι πικραίνομαι πάρα πολύ και ντρέπομαι πάρα πολύ. Δεν είμαι αυτό το πράγμα το οποίο έκανα εδώ. Είναι η αλήθεια.

Δεν το λέω επειδή είμαι σε αυτή τη θέση. Όσοι με ξέρουν ότι δεν είμαι τέτοιο άτομο. Μας διέγειρε και τους δύο η ιδέα του βίντεο. Δέχτηκε κατευθείαν να κάνουμε το βίντεο, δεν ήξερε ότι θα το αναρτήσω, ούτε συμφώνησε σε κάτι τέτοιο. Δεν χρειάστηκε να την πείσω, φρόντισα να μην εμφανίζονται τα πρόσωπά μας […] Εγω δε σκόπευα να το κυκλοφορήσω το βίντεο. Όταν κατάλαβα το 2019 τι έκανα, μετά από καταγγελία από άλλη κοπέλα, τότε τα κατέβασα όλα… Μετά το 2019 ζήτησα τη βοήθεια ψυχιάτρου και εκείνος μου εξήγησε ότι υπάρχει μια παρέκκλιση. Δεν παρακολούθησα συνεδρίες. Δεν υπήρχε οικονομικό κίνητρο […] Λυπάμαι και ντρέπομαι γι΄αυτά που έγιναν και ζητώ συγγνώμη, δεν αναγνωρίζω τον εαυτό μου».