Εξιτήριο από το μαιευτήριο για την Μελίνα Μακρή - Οι πρώτες φωτογραφίες με το νεογέννητο μωρό τους

Πλέουν σε πελάγη ευτυχίας

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Εξιτήριο από το μαιευτήριο για την Μελίνα Μακρή - Οι πρώτες φωτογραφίες με το νεογέννητο μωρό τους

Σε πελάγη ευτυχίας πλέει η Μελίνα Μακρή και ο σύζυγός της, Φράνκι Λούβαρης μιας και πριν λίγα 24ωρα η τραγουδίστρια έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδάκι.

Η Μελίνα Μακρή γέννησε με καισαρική και τα νερά είχαν σπάσει από το πρωί της ίδιας μέρας και μάλιστα γέννησε 20 ημέρες νωρίτερα απ΄ ότι ήταν προγραμματισμένο.

«New boy in town! 03/02/22 Μας αιφνιδίασες κ ήρθες νωρίτερα! Δεν το πιστεύουμε ακόμα ότι είσαι εδώ, ούτε ήμασταν προετοιμασμένοι για όλα αυτά που νιώσαμε για σένα! Σε λατρεύουμε! Μετά από μια απαιτητική εγκυμοσύνη, βίωσα μια πολύωρη γέννα που ήθελε φροντίδα, και είμαστε τόσο τυχεροί που ο γυναικολόγος μου @dr.lampros.dimolenis με πρόσεξε τόσο πολύ με καθησύχαζε σε όλη την πορεία και έβγαλε τον μικρούλη με ασφάλεια! Είσαι ο καλύτερος!

Επίσης ευχαριστώ τις μαίες μου:@gwgwpat_ και τα κορίτσια του @mynewbabycenter για την βοήθεια κ ενημέρωση! Ευχαριστώ την μαιευτική κλινική @mitera.gr Να είστε καλά όλοι σας με υγεία κ αγάπη! Μελίνα & Φράνκι» είχε γράψει στην λεζάντα της ανάρτησής της η Μελίνα Μακρή.

Το πρωί της Δευτέρας 7/2 η Μελίνα Μακρή πήρε εξιτήριο από το μαιευτήριο και φυσικά ο φωτογραφικός φακός του Youweekly ήταν εκεί και την απαθανάτισε με τον αγαπημένο της και το νεογέννητο μωρό της.

Οι πρώτες φωτογραφίες Μακρή - Λούβαρη από το μαιευτήριο

Εξιτήριο από το μαιευτήριο για την Μελίνα Μακρή φωτογραφίες 2

Εξιτήριο από το μαιευτήριο για την Μελίνα Μακρή φωτογραφίες

Εξιτήριο από το μαιευτήριο για την Μελίνα Μακρή

"Πέρασα δύσκολα, ήρθε νωρίτερα"

Σε πελάγη ευτυχίας πλέει εδώ και λίγες ώρες η Μελίνα Μακρή, που μίλησε στο « Χαμογέλα και πάλι» πανευτυχής μετά τη γέννηση του γιου της. Η τραγουδίστρια φανερά συγκινημένη μίλησε για τις δυσκολίες της εγκυμοσύνη αλλά και του τοκετού της, αποκαλύπτοντας λεπτομέρειες.

Το αγοράκι της όμορφης Μελίνας, ήρθε στον κόσμο λίγο νωρίτερα από ότι περίμενε το ζευγάρι αλλά παρόλα αυτά όλα πήγαν καλά και η τραγουδίστρια είναι πιο ευτυχισμένη από ποτέ.

«Ήρθε λίγο νωρίτερα το αγοράκι μου, μας ξάφνιασε, αλλά όλα πήγαν καλά και τον χαίρομαι τώρα. Είναι μαγικό, νομίζεις ότι αλλάζει ο κόσμος σου και η ζωή σου. Είμαι χαρούμενη πολύ, τον βλέπω, τον χαζεύω με τις ώρες.

Η εγκυμοσύνη ήταν δύσκολη, απαιτητική, και ήταν δύσκολη και η γέννα. Ήταν μια εγκυμοσύνη που έκανα αντιπηκτικές ενέσεις, είχα λίγο αυξημένο ζάχαρο τον τελευταίο μήνα.

Την Πέμπτη τα ξημερώματα έσπασαν τα νερά, και στις 6 το πρωί το γεννήθηκε», περιέγραψε η δημοφιλής τραγουδίστρια.

«Ο σύζυγος ήταν μέσα στον τοκετό γιατί στην αρχή πήγαινα για φυσιολογικό τοκετό, αλλά επειδή τελικά έκανα καισαρική πέρασε έξω, δεν επιτρέπεται. Ένιωσα τη στήριξή του από το πρώτο λεπτό, ήταν βράχος δίπλα μου και με στήριξε πάρα πολύ», πρόσθεσε η ίδια.