Με μίνι φόρεμα γεμάτο παγιέτες στο πρώτο τραπέζι - Τα «έσπασε» στα μπουζούκια η Μαρία Σολωμού

Αποκλειστικές φωτογραφίες

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Με μίνι φόρεμα γεμάτο παγιέτες στο πρώτο τραπέζι - Τα «έσπασε» στα μπουζούκια η Μαρία Σολωμού

Την ώρα που οι φήμες για την προσωπική της ζωή και τη σχέση της με τον Mente Fuerte οργιάζουν, η Μαρία Σολωμού επιλέγει να αδιαφορεί και να αξιοποιεί τον ελεύθερο χρόνο της μαζί με τους δικούς της ανθρώπους.

Κάτι αντίστοιχο έκανε λοιπόν και το βράδυ της Κυριακής, όταν βρέθηκε με φίλους της στο Box, το κέντρο που εμφανίζονται οι Μέλισσες του Χρήστου Μάστορα.

Η αγαπημένη ηθοποιός βρέθηκε στο πρώτο τραπέζι δίπλα στην πίστα ενώ για την έξοδό της επέλεξε να φορέσει ένα εντυπωσιακό μίνι φόρεμα με παγιέτες.

Ο φακός του Youweekly.gr βρέθηκε στο γνωστό νυχτερινό κέντρο και απαθανάτισε την αγαπημένη ηθοποιό στην έξοδό της.

Οι φωτογραφίες της Μαρίας Σολωμού

Μαρία Σολωμού μπουζούκια

Μαρία Σολωμού Box

Τι συμβαίνει στην προσωπική της ζωή

Στην εκπομπή Καλό Μεσημεράκι εισέβαλε το μεσημέρι της Παρασκευής (14/1) η Μαρία Σολωμού. Η γνωστή ηθοποιός αναφέρθηκε για πρώτη φορά στα δημοσιεύματα που θέλουν την ίδια και τον Mente Fuerte να είναι ζευγάρι.

Οι φήμες για την μεταξύ τους σχέση τους είχαν ξεκινήσει με αφορμή μερικές φωτογραφίες από μια κοινή δημόσια εμφάνισή τους σε γνωστό εμπορικό κέντρο. Ωστόσο, όπως αποκάλυψε η Μαρία Σολωμού, με τον γνωστό τράπερ είναι απλά φίλοι και τίποτα παραπάνω.

«Νίκο μου θα σου πω το εξής δεν έχω καμία ερωτική σχέση, που να έχει δει το φως τις δημοσιότητας τα τελευταία τέσσερα χρόνια. Σε περίπτωση που είχα κάτι στη ζωή μου δεν θα πήγαινα να περπατήσω σε γνωστό εμπορικό στο Μαρούσι.. Μην χαίρεστε λοιπόν γιατί κάποιοι χαρήκανε..», αποκάλυψε η ηθοποιός και παρουσιάστρια.

Ο Mente Fuerte είναι 34 ετών (ενώ η Μαρία Σολωμού 47), με πολλά τραγούδια του να έχουν γίνει τεράστια hits, ένα από αυτά μάλιστα είναι και το Caliente.

Σε συνέντευξή του στο παρελθόν είχε δηλώσει χαρακτηριστικά: "Tο Mente Fuerte σημαίνει στα ισπανικά ισχυρός νους. Το επέλεξα, γιατί πιστεύω ότι το μυαλό μας είναι αυτό που βάζει τα θεμέλια και τα εμπόδια ταυτόχρονα, αν δεν δουλεύει αυτό σωστά δεν μπορεί να δουλέψει τίποτα άλλο και εμένα είναι αρκετά χαλασμένο οπότε έπρεπε να βρω ένα κίνητρο να το βελτιώσω χαχα!"