Βίκυ Καγιά: Παρέμβαση της Καίτης Γαρμπή στο Shopping Star - Τι συνέβη;

Έπαθαν σοκ οι παίκτριες

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Βίκυ Καγιά: Παρέμβαση της Καίτης Γαρμπή στο Shopping Star - Τι συνέβη;

Με διαφορετικό τρόπο ξεκίνησε αυτή την εβδομάδα το Shopping Star. Η Βίκυ Καγιά ανακοίνωσε το θέμα της εβδομάδας, το οποίο ήταν «Πρώτο τραπέζι στην Καίτη Γαρμπή». Η αγαπημένη τραγουδίστρια βγήκε λοιπόν για να δώσει τις δικές της συμβουλές στις διαγωνιζόμενες.

Η Καίτη Γαρμπή είναι μία από τις πιο σικάτες και τις πιο εντυπωσιακές γυναίκες της ελληνικής showbiz (δείτε εδώ πώς διατηρεί τη σιλουέτα της) και έτσι έδωσε μερικά τιπς στα κορίτσια προκειμένου να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό αυτή την εβδομάδα.

Η παρέμβαση της Καίτης Γαρμπή στο Shopping Star της Βίκυς Καγιά

Τι αλλάζει στο Shopping Star

Ραγδαίες είναι οι αλλαγές που θα γίνουν από τη νέα σεζόν στο Shopping Star, που παρουσιάζει με μεγάλη επιτυχία η Βίκυ Καγιά, ενώ στον σχολιασμό Βαγγέλης Χαρισόπουλος. Το παιχνίδι μόδας προβλήθηκε για πρώτη φορά στις 21 Νοεμβρίου του 2016. Είχε ανανεωθεί για δεύτερη σεζόν, το 2017, τον Απρίλιο του 2018 για τρίτη σεζόν, ενώ την άνοιξη του 2019 η εκπομπή ανανεώθηκε για τέταρτη σεζόν.

Αρχικά, το Shopping Star σημείωνε χαμηλά νούμερα τηλεθέασης, έχοντας, ωστόσο, ανοδική πορεία στη συνέχεια. Το Μάρτιο του 2017, σημείωσε στις κατηγορίες γυναίκες 15 – 44 με ποσοστό 26,7% ενώ ο μέσος όρος στο δυναμικό κοινό 15 – 44 ήταν 20,2%. Σχετικά με την απρόσμενη επιτυχία και την επικράτεια έναντι ανταγωνιστικών προγραμμάτων, η παρουσιάστρια είχε δηλώσει ότι δεν έχει σημασία αυτό και δεν εστιάζει στα νούμερα τηλεθέασης, καθώς κάνει αυτό που της αρέσει.

Ραγδαίες αλλαγές στην εκπομπή της Βίκυς Καγιά Shopping Star

Μπορεί το παιχνίδι να πηγαίνει ακόμη καλά, ωστόσο, οι ιθύνοντες θέλουν να το ανανεώσουν με σκοπό να μην το βαρεθεί το τηλεοπτικό κοινό.

Σύμφωνα, λοιπόν, με το 7 Μέρες TV, από τη νέα σεζόν το Shopping Star θα ακολουθεί την ήδη επιτυχημένη συνταγή του «GNTM», βάζοντας στο παιχνίδι και άντρες διαγωνιζόμενους!

Ακόμη, βέβαια, παραμένει ερωτηματικό το αν άντρες και γυναίκες θα διαγωνίζονται μεταξύ τους σε μεικτές ομάδες ή αν κάθε εβδομάδα η Βίκυ Καγιά θα ανακοινώνει δύο θέματα, ένα γυναικείο και ένα αντρικό. Όπως και να έχει πάντως, μυριζόμαστε περισσότερη ίντριγκα, βιτριολικά σχόλια και γέλιο, τα οποία βέβαια ήδη υπάρχουν αφού έχουμε πολλές γυναίκα να έχουν τσακωθεί.