Στην Καλιφόρνια Λέων Πατίτσας και Μαριέττα Χρουσαλά: Φωτογραφίες από το χλιδάτο ξενοδοχείο

Πέταξαν με ιδιωτικό τζετ για τα γενέθλια του

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Στην Καλιφόρνια Λέων Πατίτσας και Μαριέττα Χρουσαλά: Φωτογραφίες από το χλιδάτο ξενοδοχείο

Ένα ήρεμο μωρέ και χαλαρό σκ ήθελαν να περάσουν η Μαριέττα Χρουσαλά και ο Λέων Πατίτσας και πετάχτηκαν εδώ πιο δίπλα μέχρι το Palm Springs της Καλιφόρνια. Το ζευγάρι με αφορμή τα γενέθλια του Λέων, φημολογείται πως ταξίδεψε με τζετ ως την άλλη άκρη του κόσμου - κυριολεκτικά- περνώντας τις μέρες του σε ένα πολυτελές θέρετρο. Ο Λεών και η Μαριέττα, μας έχουν συνηθίσει σε πολυτελείς διακοπές καθώς συχνά πυκνά κάνουν αποδράσεις ανανεώνοντας τη σχέση τους.

Το ζεύγος απόλαυσε στιγμές χαλάρωσης και ξεκούρασης στην τεράστια πισίνα του θέρετρου, στην οποία μπορεί κανείς να κάνει τζετ σκι, βαρκάδα ή ακόμα και την ηλιοθεραπεία του στην τεχνητή αμμουδιά που διαθέτει, δίνοντας τη δυνατότητα στους επισκέπτες του για δραστηριότητες τόσο εντός όσο και εκτός των εγκαταστάσεων του. Ο Λέων και η Μαριέττα εκμεταλλεύτηκαν τον χρόνο τους εκεί κάνοντας βόλτα στη γύρω περιοχή και με ποδήλατα.

Φωτογραφίες από το ανέμελο Σαββατοκύριακο στο Palm Springs

Tις φωτογραφίες από το χλιδάτο Σαββατοκύριακο του ζευγαριού στην Καλιφόρνια, δημοσίευσε ο Λεών μέσα από το προσωπικό του account στο Instagram δείχνοντας τις ανέμελες στιγμές τους αλλά και τις δραστηριότητες τους στο θέρετρο.

Λέων Πατίτσας και Μαριέττα Χρουσαλά
Η Μαριέττα Χρουσαλά στην Καλιφόρνια

Μαριέττα Χρουσαλά και Λέων Πατίτσας : Η φωτογραφία με την 8,5 ετών κορούλα τους

Η Μαριέττα Χρουσαλά μαζί με τον σύντροφό της Λέων Πατίτσα είναι αναμφίβολα ένα από τα πιο γνωστά αλλά και αγαπημένα ζευγάρια της εγχώριας ελληνικής showbiz. Η ίδια μαζί με τον σύντροφό της αλλά και τα τρία τους παιδιά που έχουν αποκτήσει, αυτή την περίοδο απολαμβάνουν τις καλοκαιρινές τους διακοπές.

Μάλιστα, η χθεσινή ημέρα για την Μαριέττα Χρυοσαλά αλλά και την οικογένειά της ήταν ιδιαίτερη, καθώς η κόρη της Μαργκώ γιόρταζε το όνομά της. Η ίδια θέλησε να δημοσιεύσει μια φωτογραφία με την κόρη της μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό προκειμένου να της ευχηθεί και δημόσια. Στην φωτογραφία έγραψε χαρακτηριστικά: «Χρόνια πολλά γλυκιά μου Μάργκω».

Μαριέττα Χρουσαλά