Στιγμές ευτυχίας για την Έλενα Παπαρίζου και τον Ανδρέα Καψάλη - Το έκαναν γνωστό με μια φωτογραφία στο instagram

10 χρόνια είναι αυτά

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Στιγμές ευτυχίας για την Έλενα Παπαρίζου και τον Ανδρέα Καψάλη - Το έκαναν γνωστό με μια φωτογραφία στο instagram

Γενικά αυτές τις ημέρες η Έλενα Παπαρίζου έχει λόγους να γιορτάζει! Τέλη Ιανουαρίου η αγαπημένη τραγουδίστρια γιόρτασε τα γενέθλιά της (δείτε εδώ φωτογραφίες από το πάρτι και την τούρτα) ενώ εχθές, Δευτέρα 7/2, με μια ανάρτηση στο instagram μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους πως κλείνει 10 χρόνια γνωριμίας με τον σύντροφό της, Ανδρέα Καψάλη.

Συγκεκριμένα, η τραγουδίστρια πόσταρε μια φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram με ένα μιλφέιγ το οποίο είχε πάνω κεράκια με τον αριθμό «10». Το ζευγάρι έκλεισε 10 χρόνια γνωριμίας και το γιόρτασαν μαζί. Συγκεκριμένα η Έλενα Παπαρίζου έγραψε κάτω από τη φωτογραφία: «10 χρόνια από την γνωριμία μας…».

Η ανάρτηση της Έλενας Παπαρίζου

Η Έλενα Παπαρίζου και ο Ανδρέας Καψάλης είναι ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της ελληνικής σόουμπιζ, οι οποίοι όμως κρατούν την προσωπική τους ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

«Με τον Ανδρέα ένιωσα κάτι που...»

Στην Έλενα Κατρίτση και στην εκπομπή της, «Προσωπικά», βρέθηκε, το βράδυ της Κυριακής 9/1 η Έλενα Παπαρίζου και έδωσε μια αποκλειστική συνέντευξη. Μεταξύ άλλων, η αγαπημένη τραγουδίστρια μίλησε για την παιδική της ηλικία και το τραύμα που κουβαλάει από εκείνη την περίοδο, ενώ μοιράστηκε διάφορες ιστορίες από την προσωπική της ζωή αλλά και την καριέρα της.

Η Έλενα Παπαρίζου δεν παρέλειψε να αναφερθεί στον σύζυγό της Ανδρέα Καψάλη.

Η Έλενα Παπαρίζου, αποκάλυψε πως δεν ήταν ποτέ του γάμου, όμως με τον Ανδρέα ένιωσε πράγματα πρωτόγνωρα, γεγονός που την έκανε να μην έχει δεύτερες σκέψεις. «Δεν ήμουν ποτέ του γάμου, δεν το ονειρευόμουν. Με τον Ανδρέα ένιωσα κάτι που δεν έχω ξανανιώσει. Μ΄αρέσει έτσι όπως έχουν έρθει τα πράγματα, είτε είναι καλό είτε κακό» είπε χαρακτηριστικά.